A barátom kidobott mert szerinte hazudtam, hogy szűz vagyok. Mit tegyek? (kérdés kifejtve alul. )
Semmit nem vesztettél, sőtszerintem kimondottan jól jártál, hogy megszabadúltál ettől a pasitól.
Én voltam már tanító bácsi, sok évvel ezelött. Annak a lánynak én voltam az első pasi. Ha hiszed, ha nem, Ő is 19 éves volt akkor! Kimondhatatlanúl örűltem, hogy én lehettem neki az első! De egyben felelősség is, mert az első tapasztalatok, élmények meghatározóak lehetnek a további szexuális életére nézve. Én legalább annyira izgultam mint Ő.
A dolog jól sikerült és a mai napig emlékszem rá. Azóta férjhez ment, két gyereke van, de azért néha-néha beszélgetünk. Kellemes emlékeink vannak egymásról.
Érdemes elgondolkodni milyen lelkivilágú ember az akinek a fejébe nem fér bele az hogy valaki 19 évesen szűz...
Hidd el nem vesztettél vele sokat, remélem a következő értelmesebb lessz.
Ne foglalkozz ezzel a gyerekkel, nem érdemli meg! Egyáltalán nem szégyen, hogy 19 éves létedre szűz vagy. Én 20/F vagyok és még mindig szűz. Egy ideig cikinek tartottam egy kicsit, hogy ennyi idősen még mindig szűz vagyok, de valahol tudat alatt mindig is vártam a csodára, hogy majd lesz egy barátnőm akinek szintén az lesz az első alkalom, mikor lefekszünk. Ismerőseim , barátaim kinevettek, hogy ilyen nem létezik. Nos... nyáron megismerkedtem barátnőmmel (ő a 2. [az első 1 hónapig tartott nem volt semmi,), már 4 hónapja együtt vagyunk. Nemrég kérdeztem meg tőle, hogy volt e már fiúval úgy. Mikor elmondta, hogy még nem, és én is neki, hogy én sem voltam még lánnyal, nagyon jó érzés volt. Még jobban szeretem, mint ezelőtt. Ő 21 éves, én 20. 21 éves létére szűz és én nagyon büszke vagyok rá, hogy ilyen barátnőm van! :) Azt is megbeszéltük, hogy idén nem lesz még szex, ami azt jelenti, hogy leghamarabb fél éves korunkban fog megtörténni. Én vagyok a legszerencsésebb fiú úgy érzem! :)
ui.: légy büszke arra, hogy még szűz vagy és várd az igazit! ;)
"te meg sem érdemelnéd!"
A szűzcsaj nem valami felbecsülhetetlen értékű jutalom, amit ki kell érdemelni, csak egy állapot, aminek semmi jelentősége.
Bocs, hogy 2x évesen már elvárok egy bizonyos minőséget a szexben. Persze a hozzád hasonló forever alone szerencsétlenek ezt úgysem értik.
21:21
A hozzád hasonlók pedig nem értették meg, mi az a szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!