Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátom kidobott mert...

A barátom kidobott mert szerinte hazudtam, hogy szűz vagyok. Mit tegyek? (kérdés kifejtve alul. )

Figyelt kérdés
19 éves elmúltam a nyáron. 14 éves koromtól 18ig szerelmes voltam egy férfibe aki idősebb nálam 10 évvel. Senki nem jöhetett szóba csak ő évekig. Neki a korkülönbség miatt nem kellettem, aztán barátnője is lett. 18évesen már beletörődtem, nem járok azokra a helyekre ahol ő szokott lenni. Úgy döntöttem újra kezdem az életem. 1 évig nem volt senki aki érdekelt volna, aztán az utamba keveredett egy Ádám nevű jelenleg 23 éves fiú. Összejöttünk 2012.Szeptember 24-én. Nagyon jól elvoltunk, én nagyon megszerettem és elmondása szerint ő is. Tegnap előtt, azaz pénteken úgy volt ohgy ott alszom náluk, ő leakart feküdni velem, én sem lettem volna ellene. Mielőtt oda került volna a sor én elmondtam neki hogy még nem voltam senkivel.. Erre ő hirtelen hangnemet váltott, hogy ne nézzem hülyének 19 éves vagyok, és ő ezt nem veszi be lehet hogy más igen. Megpróbáltam neki elmondani a dolgokat, de nem érdekelte csak a magáét hajtogatta, nekem ez rosszul esett, és eljöttem tőlük még az este folyamán. A buszon ülve kaptam egy smst, hogy vége, nem akar olyannal lenni aki hülyének nézi. Azóta nem veszi fel ha hívom, letiltott facebookról is. Most mit tegyek? ÉN tudom hogy eléggé hihetetlen hisz a legtöbb lányért nem kell küzdeni, már 13 évesen jártasak a dolgokban. Mindenki így fog lereagálni a korom miatt? Bár ne mondtam volna el neki. 19L

2012. nov. 19. 00:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz már vele, ez egy pancser! Remélem találsz magadnak olyat, aki ilyen hír hallatán mégjobban beindul rád, és nem küld el téged a fenébe. Szóval, fel a fejjel! :)
2012. nov. 19. 07:43
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy idióta,inkább örülj neki,hogy megszabadultál tőle.Semmi baj nincs azzal,hogy szűz vagy,én is 19 évesen szeretkeztem először,hamarabb nem akartam nem is volt rá egyik tiniszerelmem sem érdemes,hidd el nekem szomorú ha 13-15 éves kislányok már mindenen túl vannak,sz értelmes férfiak sokkal többre tartják azokat a lányokat akik szüzek illetve max 1 pasival voltak,és nem kislányként veszítettél el a szüzességük
2012. nov. 19. 09:57
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Semmit nem vesztettél, sőtszerintem kimondottan jól jártál, hogy megszabadúltál ettől a pasitól.

Én voltam már tanító bácsi, sok évvel ezelött. Annak a lánynak én voltam az első pasi. Ha hiszed, ha nem, Ő is 19 éves volt akkor! Kimondhatatlanúl örűltem, hogy én lehettem neki az első! De egyben felelősség is, mert az első tapasztalatok, élmények meghatározóak lehetnek a további szexuális életére nézve. Én legalább annyira izgultam mint Ő.

A dolog jól sikerült és a mai napig emlékszem rá. Azóta férjhez ment, két gyereke van, de azért néha-néha beszélgetünk. Kellemes emlékeink vannak egymásról.

2012. nov. 19. 15:27
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Érdemes elgondolkodni milyen lelkivilágú ember az akinek a fejébe nem fér bele az hogy valaki 19 évesen szűz...

Hidd el nem vesztettél vele sokat, remélem a következő értelmesebb lessz.

2012. nov. 20. 15:38
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
Nekem se kéne szűzcsaj.
2012. nov. 21. 15:09
 16/22 anonim válasza:
94%
te meg sem érdemelnéd!
2012. nov. 21. 15:42
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz ezzel a gyerekkel, nem érdemli meg! Egyáltalán nem szégyen, hogy 19 éves létedre szűz vagy. Én 20/F vagyok és még mindig szűz. Egy ideig cikinek tartottam egy kicsit, hogy ennyi idősen még mindig szűz vagyok, de valahol tudat alatt mindig is vártam a csodára, hogy majd lesz egy barátnőm akinek szintén az lesz az első alkalom, mikor lefekszünk. Ismerőseim , barátaim kinevettek, hogy ilyen nem létezik. Nos... nyáron megismerkedtem barátnőmmel (ő a 2. [az első 1 hónapig tartott nem volt semmi,), már 4 hónapja együtt vagyunk. Nemrég kérdeztem meg tőle, hogy volt e már fiúval úgy. Mikor elmondta, hogy még nem, és én is neki, hogy én sem voltam még lánnyal, nagyon jó érzés volt. Még jobban szeretem, mint ezelőtt. Ő 21 éves, én 20. 21 éves létére szűz és én nagyon büszke vagyok rá, hogy ilyen barátnőm van! :) Azt is megbeszéltük, hogy idén nem lesz még szex, ami azt jelenti, hogy leghamarabb fél éves korunkban fog megtörténni. Én vagyok a legszerencsésebb fiú úgy érzem! :)

ui.: légy büszke arra, hogy még szűz vagy és várd az igazit! ;)

2012. nov. 21. 21:15
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

"te meg sem érdemelnéd!"

A szűzcsaj nem valami felbecsülhetetlen értékű jutalom, amit ki kell érdemelni, csak egy állapot, aminek semmi jelentősége.

Bocs, hogy 2x évesen már elvárok egy bizonyos minőséget a szexben. Persze a hozzád hasonló forever alone szerencsétlenek ezt úgysem értik.

2012. nov. 21. 21:21
 19/22 anonim ***** válasza:
93%

21:21

A hozzád hasonlók pedig nem értették meg, mi az a szerelem.

2012. nov. 21. 21:38
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
Na mi? Ha te annyira profi vagy a témában, akkor magyarázd már el nekem légy szíves, hogy mi a szerelem, mert tényleg kíváncsi vagyok rá.
2012. nov. 21. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!