A barátnőm 12 éves és van barátja le feküdt vele és azóta nagyon fáj a hasa nemtudom hogy miért menjen el nőgyógyászhoz?
szerintem valamivel elrontotta a hasát!
de ha az anyukája elviszi nödokihoz és kiderül hogy nem szüz a szüleit leis csuhatyák!!
Pedofíliáért. Nyilván az az első logikus következtetés egy terhes 12 éves esetében, hogy a családon belül sikerült összehozni valamit.
Illetve krónikus hülyeségért is 100 év sitt járna nekik, amiért nem árulták el kicsi lányuknak a nagy titkot, jelesül hogy hogyan lesz a gyerek.
Na jó, vágom hogy csak poén, ilyen hülyeséget nyilván senki nem kérdez...
A barátnőd, mi...? :D
Sztem azért fáj az alhasa, emrt egy 12 éves lány szervezete egyszerűen nem erre van kitalálva, nem elég fejlett még ehhez. Nem erre való.
Úristen,és még én szégyenlem magam a 14 évemmel....figyi én most 15 vagyok.Nem tudom,hogy a barátnődnek ez hogyan jutott az eszébe,főlént sztem azt sem tudja,hogy mit csinált.A fiú hány éves volt?14 alatt avgy felette?Mert 14 év feletti pasijával,a szüleit tényleg megbüntethetik,de nem csukhatják le!Viszont a szülők fel is jelenthetik a srácot liliomtiprásért!!!(gyengébbek kedvéért:elvenni egy kiskorú szüzességét)Az al hasa pedig a túl korán történtek miatt fáj.Remélem,hogy mindez enm veled történt és scak ide írod le átírtan...ha mégis vagy akár csak segítséget szeretnél,akkor írj az e-mail címemre!florybaby@vipmail.hu
A bnődnek mindenképpen kéne egy terhességi teszt,ám amiylen fiatal,lehet hogy még azt sem tudná használni...azért remélem annyi eszük/idejük volt,hogy védekezzenek!
Üdv.:Bea
Hát ha nem védekeztek akko beszopták, egy kisbabával elsz gazdagabb a család,ha nem védekeztek,(1000%h nem védekeztek,12 éevs fejel tuti nem, főleg h 12 évesen lefeküdt vkivel)ha igen, akko meg a szüleinek nem fogja elmondani, szal a "kis lány" nagy bajban van! Sűrgösen csináljon egy tesztet és menjen el vkivel nőgyógyászhoz!
Ez a világ....,egyre rosszabb és rosszabb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!