Hogy mondanátok vagy hogy mondtátok el az anyukátoknak, hogy már nem vagytok szüzek? 17 éves lány vagyok, én nem merem elmondani és már kéne menni a nőgyógyászhoz.
Figyelt kérdés
Segítsetek..2008. dec. 15. 08:58
1/14 anonim válasza:
Menj el nőgyógyászhoz, 17 évesen a kutya sem fog ott aggódni érted.
Anyukádnak meg majd leesik a tantusz. 17 évesen már a lehető legtermészetesebb, hogy nemi életet élsz.
2/14 anonim válasza:
Muszály tudnia?
Amíg nem kérdezi,addig szerintem nem feltétlenül kell az orrára kötnöd...már ha ennyire aggódsz a reakciója miatt.
3/14 anonim válasza:
Ahh,basszus!Tudom!Muszáj...
Pontos "J"!
Sorry!;)
4/14 Srapnel válasza:
Lehet azt is, hogy nem híreszteled, meg nem huzakodsz elő a dologgal, ha rákérdez, akkor meg őszintén elmondod, hogy mi van.
5/14 anonim válasza:
Mutasd be neki egy barátodat(az sem baj, ha nem ő a tettes)akit még nem ismer, ezek után biztos szóba kerül a dolog és akkor ne hazudj. Jobb az ilyeneken hamar túlesni.
6/14 anonim válasza:
ilyen szüleitek vannak?én megismertem a barátomat,bemutattam anyáéknak és elég hamar éreztem h ő lesz nekem az első..anyukámmal mindent megbeszélek és mondtam neki,h figyelj,anyu én le akarok vele feküdni...válasza:biztos vagy benne?ha igen,veszün gumit...
7/14 vav22 válasza:
Hát szerintem nem hülyék a szülők, el tudják képzelni, hogy egy 17 éves csaj nem bélyeggyűjteményt nézeget a pasijával egy szobában kettesben :D:D:D Az én édesanyám simán levágta, nem is veszegette nagyon a témát, persze azóta már beszéltünk róla, de úgy, hogy ez egyikőnknek sem volt kérdés,hogy már nemi életet élek, sőt természetes volt. :-) Jah, amúgy most 20 múltam :-)
8/14 anonim válasza:
Szerintem azért annyira nem egyértelmű..én 17 évesen szűz voltam, 18 voltam mikor lefeküdtem a barátommal , másfél év után és anyukám még akkor is ki volt akadva hogy ő ezt sose gondolta volnaXDszóval...ha ahhoz elég nagy lány voltál hogy lefeküdj valakivel, ahhoz is legyél elég nagy hogy elmond, de szerintem is elég akkor ha anyukád rákérdezz...
9/14 anonim válasza:
Velem ugyan az történt mint a 13:22-es válaszolóval.
10/14 anonim válasza:
Én is szinte mindent megbeszélek anyukámmal, nagyon szereti a barátomat, és tud rólunk már mindent .. :) de én nem meséltem el neki egyből, hanem amikor rákérdezett, elmondtam... persze ha baj lett volna, mertem volna neki szólni, nem is ilyen miatt nem mondtam el
..egyszerűen nem tartottam logikusnak h odalépek elé: anya, lefeküdtem a barátommal, oké? :D
velem ez történt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!