Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 23 éves vagyok egy 48 éves...

23 éves vagyok egy 48 éves nős pasi le akar velem feküdni. Én is akarom csak az a baj, hogy én még nem voltam együtt senkivel, és félek, hogy milyen érzés lesz. Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
2012. nov. 2. 12:31
1 2 3
 11/30 anonim válasza:
81%
Szóval egy NŐS hapsi akar veled lefeküdni, neked meg az a legnagyobb problémád, hogy milyen érzés lesz? Gratulálok mind a kettőtöknek.
2012. nov. 2. 12:55
 12/30 anonim ***** válasza:
86%

Kapard össze magad, mert elég szánalmas vagy.

Az ő házassága lehet sz*r, de attól még legyen benned annyi tartás, sok okból, hogy nem kúrsz vele. Lehet szereted, francokat sem érdekel, felejtsd el és normális kapcsolatba bonyolódj. Ha esetleg a felesége is ilyen hülye, mint a férje, aki megcsalja simán, még a végén a pofikád is szét lesz verve, és hatalmas balhéban találod magad a gerinctelenséged mellé.

23/L

2012. nov. 2. 12:59
 13/30 anonim ***** válasza:
14%

A válaszolók úgy ítélkeznek, hogy nem tudják mi van a háttérben, miért akar a férfi félrelépni.

Egyébként meg mi a terved?

Túl szeretnél esni a dolgon? - ha csak ennyi, ne tedd

Titkos 3. szeretnél lenni? - megéri ez neked?

Mi az oka, hogy eddig még nem voltál férfival?

2012. nov. 2. 13:09
 14/30 anonim ***** válasza:
27%

Ha biztos vagy benne, hogy később nem fogod megbánni, akkor feküdj le vele.

Mindenképp szólj a pasinak, hogy még szűz vagy, így -ha normális- óvatosan fog veled bánni.

2012. nov. 2. 13:13
 15/30 anonim ***** válasza:
77%

gondolom ez a napi provokativ kerdes...

23 evesen tobb eszed kene legyen

2012. nov. 2. 13:17
 16/30 A kérdező kommentje:
A témához még csak annyit füznék hozzá, hogy én csak egy lennék a sok közzül akikkel már megcsalta a feleségét a közel 20 év során!!!
2012. nov. 2. 13:46
 17/30 anonim ***** válasza:
82%

ma 12:46

és mond te lányzóó mikor kezdje el az a szerencsétlen pasi a szexet??

Azért mert tapasztalatlan?? Ezt is meg lehet tanulni, valószínűleg azóta már tanult jócskán a dologból.

Bezzeg ha ti rátok azt mondják, hogy te szerencsétlen leányzó olyan tapasztalatlan vagy és kicsi a melled, akkor biztos vérig sértődnél.

Azért már ne úgy nézzünk egy tapasztalatlan srácra, mint egy hányadékra. Ő is ember, mint te. Ő neki is meg kell tanulni a dolgokat. Lehet, hogy pár próbálkozás nem elég neki, idővel belejön.

Nem a kor számít, mert 40 évesen is lehet tapasztalatlan. Ne általánosíts te leányzó!

Sajnálom a mai fiatal srácokat és némely lányt, nem is részletezem miért...

2012. nov. 2. 13:54
 18/30 anonim ***** válasza:
76%
omg! Remélem kiderül és a felesége felpofoz, bár rajtad már az se segítene.
2012. nov. 2. 14:26
 19/30 A kérdező kommentje:
Nem derülne ki profi az ilyesmiben már évek óta csinálja. De amúgy a felesége az nem mindennapi. Egy rémség
2012. nov. 2. 14:43
 20/30 anonim ***** válasza:
71%
most mar tuti hogy kamu, ilyen hulye tyuk 23 evesen nem letezik
2012. nov. 2. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!