23 éves vagyok egy 48 éves nős pasi le akar velem feküdni. Én is akarom csak az a baj, hogy én még nem voltam együtt senkivel, és félek, hogy milyen érzés lesz. Szerintetek mit csináljak?
Kapard össze magad, mert elég szánalmas vagy.
Az ő házassága lehet sz*r, de attól még legyen benned annyi tartás, sok okból, hogy nem kúrsz vele. Lehet szereted, francokat sem érdekel, felejtsd el és normális kapcsolatba bonyolódj. Ha esetleg a felesége is ilyen hülye, mint a férje, aki megcsalja simán, még a végén a pofikád is szét lesz verve, és hatalmas balhéban találod magad a gerinctelenséged mellé.
23/L
A válaszolók úgy ítélkeznek, hogy nem tudják mi van a háttérben, miért akar a férfi félrelépni.
Egyébként meg mi a terved?
Túl szeretnél esni a dolgon? - ha csak ennyi, ne tedd
Titkos 3. szeretnél lenni? - megéri ez neked?
Mi az oka, hogy eddig még nem voltál férfival?
Ha biztos vagy benne, hogy később nem fogod megbánni, akkor feküdj le vele.
Mindenképp szólj a pasinak, hogy még szűz vagy, így -ha normális- óvatosan fog veled bánni.
gondolom ez a napi provokativ kerdes...
23 evesen tobb eszed kene legyen
ma 12:46
és mond te lányzóó mikor kezdje el az a szerencsétlen pasi a szexet??
Azért mert tapasztalatlan?? Ezt is meg lehet tanulni, valószínűleg azóta már tanult jócskán a dologból.
Bezzeg ha ti rátok azt mondják, hogy te szerencsétlen leányzó olyan tapasztalatlan vagy és kicsi a melled, akkor biztos vérig sértődnél.
Azért már ne úgy nézzünk egy tapasztalatlan srácra, mint egy hányadékra. Ő is ember, mint te. Ő neki is meg kell tanulni a dolgokat. Lehet, hogy pár próbálkozás nem elég neki, idővel belejön.
Nem a kor számít, mert 40 évesen is lehet tapasztalatlan. Ne általánosíts te leányzó!
Sajnálom a mai fiatal srácokat és némely lányt, nem is részletezem miért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!