Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátommal 5honapja vagyok...

A barátommal 5honapja vagyok együtt és ő már nagyon leszeretne velem feküdni de én is vele de valahogy nemmerek mert kicsinek találom a mellem és emiatt félek miit tegyek?

Figyelt kérdés
2011. febr. 24. 18:39
1 2
 1/11 Moszuke ***** válasza:
100%

a párom 3+hónap után "merte" engedni levenni a felsőjét és azt is csak félsötétben.

hát mondhattam én neki bármit, hogy ne zavarja meg így szeretem meg úgy.. tojt ő rá.. látom te is ugyanúgy leszarod a pasid véleményét, de télleg nem gond hidd el..

ha szeret a csávó akkor örülni fog annak is ha egyáltalán nincs csak két pötty a mellkasodon.

23/f

én sem gondolkoztam túl sokat a f*sz méreten meg a szőrös testen meg mittomén miken.. úgy voltam vele hogy b*sszus szeretjük egymást. ez a test van ezt kell szeretni.

és feltűnően gyorsan kicsaptam neki mindent... azthittem jobban fogok görcsölni ilyesmin:)

2011. febr. 24. 18:45
 2/11 anonim válasza:
100%
Ha szeret akkor teljesen mindegy, hogy mekkora melleid vannak. 5 hónap alatt felmérte a helyzetet a barátod, hogy mire számítson majd :)
2011. febr. 24. 19:36
 3/11 anonim ***** válasza:
74%
5 hónapja együtt vagytok és még nem látta a melledet?:)
2011. febr. 24. 19:54
 4/11 anonim válasza:
100%
Hány éves vagy? Lehet nem a melleiddel van a probléma, hanem a koroddal? nem bántani akarlak. de ha nem érzed, hogy pici cicivel is szeret, akkor lehetne hatalmas is a melled, akkor sem feküdnél le vele...
2011. febr. 24. 20:25
 5/11 anonim ***** válasza:
24%
Uccsó válasz=szemétség és baromág. Ekkora átverést egy pasi sem érdemel. Különben is ha elsőre nem is veszed le akk előbb utóbb le fogod és jön a koppanás. Kis mellet el szokták fogadni, átverést nem. Am meg ha 5 hónap után a barátod nem látta még a melledet akk ne is gondolkodjatok szexben...
2011. febr. 26. 13:37
 6/11 anonim ***** válasza:

Te nagyon hülye látta már a mellét, csak ruhán keresztül, próbálj már meg értelmesen és pontosan fogalmazni.

Amúgy meg a kettő nem zárja ki egymást, hogy nem fognak majd sexelni....pfff, még egy balfék, aki baromi okosnak gondolja magát!

2011. febr. 26. 13:49
 7/11 anonim ***** válasza:
pf pedig szerintem és érdekes hogy még nemlátta a mellét ennyi idő után....ruhába -.- jó hát ruhában...ruhában mindenki mellét látod -.- szerintem ez elég érdekes...és amikor témázgattatok, akkor is volt rajtad felső?
2011. febr. 27. 18:00
 8/11 A kérdező kommentje:
17éves vagyok még sose láttot ruha nélkül mert nagyon megértő velem és megérti,hogy félek de hogy mitől azt pontosan én se tudom
2011. febr. 27. 19:15
 9/11 anonim ***** válasza:
szerintem ha még nem látott ruha nélkül, akkor előbb azzal kéne kezdeni hogy teljesen levetkezitek egymás előtt a gátlásaitokat...addig még csak gondolni sem kellene a szexre szerintem.. 16/L
2011. febr. 28. 20:55
 10/11 Bogi004 válasza:

ha tényleg szeret akkor nem a méret a lényeg :D

15 vagyok szóval nekem se egy hű de nagy..de barátom egyszer sem szólt érte , szóval nyugi :)

2013. jún. 4. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!