15éves vagyok. Még szűz. Jellenleg van 1 barátom, akit nagyon szeretek és le szeretnék vele feküdni (fél éve vagyunk együtt). De félek, főleg a szüleimtől hogy mit mondanak és attól is hogy fájni fog az első. Szerintetek várjak még?
Szerintem Várj! Majd ha nem lessz benned kétség!
És add meg a nővéred msn-ét kérlek;)
várjál még.ha ennyi mindentől tartasz még ,az azt jelenti,hogy nem vagy rá felkészülve lelkileg.még nagyon fiatal vagy.akár 2-3 évet is várhatsz vele,hidd el nem fogsz lemaradni semmiről.ha a barátod is szeret ,akkor megérti.a petting is tud ugyanolyan élvezetes lenni,mint a szex.
ha mégis úgy döntenél,hogy lefekszel vele,akkor a védekezésről semmiképp ne feldkezzetek meg!
ha a szüleiddel jó a kapcsolatod mondd el nekik,kérj tanácsot anyukádtól is.beszélgess vele,hogy neki milyen volt az első stb.
és az első mindenképp fáj még akkor is ha sok időt szántok az előjátékra.de minden alkalommal egyre jobb lesz.
Csináld, de megfogod bánni. Amiket mi itt írunk, nem mindig az igazság, hiszen nem ismerünk.., mennyire vagy érett, milyen a srác. Mert lehet te nem látod, de ha ez a srác egy gördeszkás nagy menő a suliban, akkor ott fog hagyni. Én szerintem szerencsés vagyok, hiszen kb. ugyanabban a helyzetben voltam mint te, mi viszont már 1 hónapra szeretkeztünk is. Nos itt meg 2 választás van, ott hagyjuk egymást ennyi volt, vagy szeretjük továbbra is egymást. Nekem az utóbbi, bár ez a ritkább is (:
picuuri*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!