Van egy fiú aki 15 éves, én 13 vagyok! Nem járunk meg semmi de ő le akar velem feküdni! Az nem biztos hogy utánna együtt leszünk! De nekem nagyon bejön a fiú! Mindig azt mondja h milyen szép vagyok meg milyen aranyos. , mit tegyek?
nem tudom h meg érné-e lefeküdni vele! én el akarom veszteni! ő meg el akarja venni tőlem a szüzességem!
mit tegyek?
14 éves lány vagyok akármennyire is szeretnéd ne veszítsd el
főleg hogy nem is jártok
akármit magyaráz az a fiú hogy mi lesz utána hidd el csak a szexre kellenél neki
majd ha lesz egy komoly kapcsolatod fontold meg de csak ha lelkileg is érett vagy
én fél éve járok a pasimmal és még nem fekudtunk le ..:)
"A szerelem nem egy távoli hegedű elhaló sóhaja, hanem sz ágyrúgó diadalmas pendülése."
Ez az idézet nem a véleményemet tükrözi... a következő sokkal inkább...
"Szerintem is helyes elképzelés, hogy a világot biztonságos hellyé tegyük a gyermekeink számára. De nem a gyermekeink gyermekei számára, mert szerintem a gyermekek ne éljenek nemi életet."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!