A barátommal le szeretnénk feküdni de amikor oda értünk megijedtem mert szűz vagyok még mert félek h ez még korai lenne 1 éve vagyunk együtt és 18 éves vagyok. Én is akarom csak az befolyásol h nem-e korai. Szerintetek?
ha megbízol benne akkor nem korai
ez is az egymásnak való örömszerzés
Egy éve vagy vele és 18 éves vagy. Szerintem bátran tedd meg :)
Én is szűz voltam,3 hónap után feküdtem le a barátommal,előtte is játszadoztunk már de konkrét aktus az nem volt.
Nincs mitől félned a barátod nem hiába van veled 1 éve,biztos nagyon fog rád figyelni szex közben :)
18/L
Ne előre jelentsd be, hogy na, most le fogok feküdni a barátommal, hanem utána, hogy megtörtént. Ha előre szólsz, az járhat majd a fejedben, hogy tudják, hogy épp most csinálod, mert pl. elmentél hozzá, vagy ő van nálad, és hidd el, zavarni fog a gondolat. Az jó, ha a szülők tudnak róla, de nem vagy már kislány, és 1 éve együtt vagytok, szerintem nem korai. Ha ellenezné valamiért a barátod, gondolom arról írtál volna, meg 1 év az nem 1-2 hónap. Szerintem utána mondd el. Én amikor lefeküdtem a barátommal először (másfél év járás után, és 16 voltam, mostmár lassan 4 éve együtt vagyunk), anyu kérdezett rá 1-2 héttel utána, és így beszéltük meg.
Sok sikert hozzá! :)
Olyan édike vagy, egyem is meg.
Mondjuk már 26 éves vagy, már megtörtént régen ez. :)
Remélem szuperjó volt!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!