Most tényleg ennyire gáz, hogy én 20 évesen még szűz vagyok? Esküszöm, nem értem: hogy csináljátok?
Koliban élek, és most hallottam, hogy egy gyerek panaszkodott egy kocsmában, hogy ő még szűz, és valahogy még aznap este elvesztette egy csajjal.
Most én ennyire marhára gáz vagyok? Sajnos nem ragadnak rám a csajok, nem születtem se izomállatnak, se Casanovának. Nem nagyon járogattam el, valahogy nem tanultam soha bele. Most akkor mi van? Leprás vagyok?
Egyébként k*rvára idegesít. Utálom, amikor elmegyek egy információs pult előtt, ami tele van ingyen elvihető kotonokkal és rá van írva, hogy "óvatosan játsszatok!:)". Aha. Mintha a a dugás annyira marhára mindennapos lenne mindenkinek az életében. Nem értik meg, hogy van, akinek ez szenvedés? Komolyan, hogy csinálja mindenki, hogy már 18 éves kora előtt elveszti? Csak nekem nem volt még részem ilyen leszopós-seggberakós-füves-ájulásos-reggel emlékezetkieséssel ébredéses-orgiás gyönyörökben?
Én 21 vagyok, nem szűz, bár lány, és nekem is hasonló a programom, mint neked...
Nem is járok szórakozóhelyekre, meg semmi ilyen diszkós, füves, hányós, részeges bulikba, mégis összejöttem már srácokkal.
Ha másokat próbálsz másolni, úgy hogy őket nem érted, hogy csinálják, nem fog sikerülni. Ez olyan, mintha mindenki bmx-ezne körülötted, de te még azt se tudnád, hogy kell biciklizni. Előbb "tanulj meg biciklizni", kicsit legyen fogalmad a csajokról, és utána próbálj ilyen IHB bulikból mindenféle csajokkal hazamenni. Ha tényleg erre vágysz, bár szerintem ebben semmi csábító nincs.
"Nem is járok szórakozóhelyekre, meg semmi ilyen diszkós, füves, hányós, részeges bulikba, mégis összejöttem már srácokkal. "
Lányoknál teljesen más a helyzet.
Utolsó: irigylem az életformádat és az optimizmusodat. Arra jöttem rá, hogy sokkal könnyebb úgy optimistának lenni, ha látszólag minden jól megy. Amíg kívül-belül egészséges voltam, rendben volt az önértékelésem, addig én is normális, extravertált, vidám kis srác voltam. Tudom, hogy az élet tud gyönyörű lenni és létezik valódi szerelem. Látom másokon. Szerintem bennem egyszerűen a képesség nincs meg rá. Amúgy azt már eldöntöttem, hogy elmegyek k¤rvázni, már voltam is, csak élőben nagyon csúnya volt, úgyhogy otthagytam.
Ne legyél már olyan primitív, mint a többség - hagyod, hogy rád is nagy mértékben hasson a média?!! Hiszen írod: a média mindenhol ezt és ezt szajkózza... Bakker, a főáramú médiák alapvető célja az emberek manipulálása!! Önként és dalolva engeded, hogy hipnotizáljon téged is a hatalom, az ő érdeküknek megfelelően?! Szerinted az aktuális szokások, "értékrend", divat hogyan alakul ki?? A hatalom általi manipuláció által túlnyomórészt és alapvetően.
...te meg ez alapján döntöd el, hogy mi jó neked???
Figyi, először is próbálj kevésbé aggódni azon, ha valamiben EGYELŐRE sikertelen vagy. Akkor is, ha mondjuk évtizedekig nem megy valami. Van, ami meg működik, avagy működni fog az életed során. Főleg ha megtalálod a középutat a lazaság és a görcsölés között.
Tudod hogyan jöttem össze egy táborban egy, a legtöbb srácnak tetsző lánnyal? ...aki ráadásul NEM ribanc típus, ugyanakkor szerény, intelligens lány.
Egy: nem döntöttem el, hogy valaki is fel akarok szedni, bár olyan közegben voltam, ahol sok minden érdekes és jó dolog megtörténhet.
Kettő: elengedtem magam, azt tettem, ami jól esik nekem, figyelembe véve, hogy ugyanakkor NE ártsak másnak. Pl. jól behagymáztam. Egészséges dolog, és nem egy szűk szobában éltünk együtt, hanem szabadtéren, tehát senkinek nem lehetett panaszra oka, hogy hagymaszagú a leheletem.
Szóval tudatosan létezem, de igyekszem nem görcsölni!
Evvel az intelligens, szerény, visszafogott, gyönyörű lánnyal aznap éjjel végig enyelegtünk, ha akartam volna se tudtam levakarni magamról, szenvedélyesen csókolózott velem óraszám. Választhatott volna még inkább kedvére való pasit, sőt, hagymaszagtól menteset meg pláne.
De az én kisugárzásom fogta meg őt, mert főleg ez hat a másik emberre! Nem mindig, de sokszor. Igaz, sajnos az érdekek, a haszon is nagyon bejátszik sok embernél, hogy kivel áll össze... Na de ezen ténynek meg az az előnye, hogy mivel pl. nem vagyok pénzes csávó, így ha egy csaj rám gerjed, nagy valószínűséggel leszűrhetem, hogy nem érdekből, hanem szívből vonzódik hozzám.
Ez egy példa csupán, de megtörtént. Evvel nem azt akarom mondani, hogy a hagyma valamiféle afrodiziákum, sőt... ;) És tudom, hogy a legtöbb esetben inkább zavar másokat hagymaszagú lehelet, engem is, ha érzem máson. DE HA TUDSZ OLVASNI A SOROK KÖZÖTT, MEGÉRTED A "RECEPTEMET".
Bár ez önmagában még nem garancia arra, hogy ettől lesz csajod, de ez is nélkülözhetetlen, főleg a harmonikus együttléthez. Nekem a gondom csak a pénz, tehát arra sincs elég, hogy rendszeresen tartsam barátokkal, meg csajokkal az élő kontaktot, mivel csak auto stoppra "futja", és kicsi településen élek... Ez van, az élethez pénz is kell valamelyest. De látod, ha van egy minimális anyagi háttér, akkor AZON FELÜL CSUPÁN MEGFELELŐ LELKI BEÁLLÍTÓDÁS KELL, SZINTE MÁS NEM IS, A SIKERHEZ.
Oké, egyértelmű, hogy NAGYON szélsőséges esetekben e kettő sem elég tényező a sikerhez, de ahhoz tényleg vagy nagyon torzszülöttnek kell lenni, hogy a sok érdekember és ribanc között belátható időn belül se találd meg azt a normálisat, akivel kölcsönösen vonzzátok egymást, vagy hajléktalannak kell lenni, vagy súlyos betegnek. Máskülönben nincs akadály! Én komoly anyagi gondokkal küzdök; ha ez nem lenne, sokkal több kalandom és párkapcsolatom lett volna, mint a "mellékelt ábra" is mutatja.
De te döntöd el, hogy hiszel-e nekem. Gondolj végig több álláspontot is szerintem. Ennyi. Bár az agyalást ne vidd túlzásba, mert az megint görcsölés, akadály. Akár a másik véglet: a bamba felszínesség... felszínes ember felszínest vonzz sokszor... ha meg nem, az rövid kapcsolat lesz.
Aki meg görcsben van, az meg nem vonz semmit, vagy ha épp igen, az "olyan is lesz"... :S
Az érdekkapcsolatokból nem kell sok, csak ami a túléléshez kell, és egy kevés ilyen nem gond, nincs avval baj, ha akadnak, akivel csak azért kontaktál az ember, mert én ezt adom neki, ő meg amazt nekem. De igenis hogy kellő LELKI, MENTÁLIS hozzáállással, és minimális anyagi háttérrel meg lehet találni az értelmes és önzetlen barátokat, és működő párkapcsolatot is ki lehet alakítani különösebb kölcsönös érdekeltség nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!