Most tényleg ennyire gáz, hogy én 20 évesen még szűz vagyok? Esküszöm, nem értem: hogy csináljátok?
Koliban élek, és most hallottam, hogy egy gyerek panaszkodott egy kocsmában, hogy ő még szűz, és valahogy még aznap este elvesztette egy csajjal.
Most én ennyire marhára gáz vagyok? Sajnos nem ragadnak rám a csajok, nem születtem se izomállatnak, se Casanovának. Nem nagyon járogattam el, valahogy nem tanultam soha bele. Most akkor mi van? Leprás vagyok?
Egyébként k*rvára idegesít. Utálom, amikor elmegyek egy információs pult előtt, ami tele van ingyen elvihető kotonokkal és rá van írva, hogy "óvatosan játsszatok!:)". Aha. Mintha a a dugás annyira marhára mindennapos lenne mindenkinek az életében. Nem értik meg, hogy van, akinek ez szenvedés? Komolyan, hogy csinálja mindenki, hogy már 18 éves kora előtt elveszti? Csak nekem nem volt még részem ilyen leszopós-seggberakós-füves-ájulásos-reggel emlékezetkieséssel ébredéses-orgiás gyönyörökben?
Nem gáz!
Nem akarnál, már nem lennél az!
mondjuk ha csajoznál akkor nem lennél az
ahelyett hogy itt marhaságokat kérdezel inkább ismerkednél ha téged ennyire bánt hogy szűz vagy
vagy menjél el egy krvához aztán kész meg van oldva
Nem. És sokan vannak, akik nem mennek bele mindenféle olyanba, amit nem tartanak jónak. Csak csendesebbek.
Itt a kérdésnél is látszik:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!