Most tényleg ennyire gáz, hogy én 20 évesen még szűz vagyok? Esküszöm, nem értem: hogy csináljátok?
Koliban élek, és most hallottam, hogy egy gyerek panaszkodott egy kocsmában, hogy ő még szűz, és valahogy még aznap este elvesztette egy csajjal.
Most én ennyire marhára gáz vagyok? Sajnos nem ragadnak rám a csajok, nem születtem se izomállatnak, se Casanovának. Nem nagyon járogattam el, valahogy nem tanultam soha bele. Most akkor mi van? Leprás vagyok?
Egyébként k*rvára idegesít. Utálom, amikor elmegyek egy információs pult előtt, ami tele van ingyen elvihető kotonokkal és rá van írva, hogy "óvatosan játsszatok!:)". Aha. Mintha a a dugás annyira marhára mindennapos lenne mindenkinek az életében. Nem értik meg, hogy van, akinek ez szenvedés? Komolyan, hogy csinálja mindenki, hogy már 18 éves kora előtt elveszti? Csak nekem nem volt még részem ilyen leszopós-seggberakós-füves-ájulásos-reggel emlékezetkieséssel ébredéses-orgiás gyönyörökben?
Én is pont így éreztem magamat 20 évesen.
24 évesen vesztettem el a szűzességem.
Azóta volt több párkapcsolatom és futó kalandom is. Összesen 20 nővel feküdtem le.
Most 37 éves vagyok és a feleségem a harmadik babát várja.:)
Úgyhogy fel a fejjel, eljön még a te napod! :-)
Lúzer vagy. Nem igaz hogy nem tudtál volna legkésőbb 18 évesen(akkor már felnőtt vagy!) felszedni egy kiscsajt, udvarolgatni neki türelmesen. Ha még két évig meg is várat, már akkor is elveszítetted volna!
Neked csak a p1na kell. Az hogy felfedezd a női lelket, meg az udvarlás szépségét... aztán még itt értetlenkedsz. Térjél már észhez!
Te térjél észhez, te senkiházi f*sz! Méghogy nekem csak a pina kell... az agyamat eldobom. Hogy mersz ilyet leírni tök ismeretlenül? Nesze te majom, ezt én írtam ki: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Rohadtul nem ilyen vagyok. Pontosan az a bajom, hogy gátlásos vagyok és a csajoknak nem kell a régimódi udvarlásom. Én nem vagyok képes csak a pinára hajtani, mert én nem vagyok olyan. Mindenki magából indul ki.
Én 24 vagyok, és szintén szűz, és gáznak tartom.
Nem is reménykedem már benne, hogy változni fog ezen a téren valami. Ha eddig nem jött össze akkor ezek után...?
Mellesleg most meg külföldön vagyok, de a helyi csajok hiába néznek ki jól, de nagyon beképzelt p.csáknak tűnnek, ráadásul, ahogy elnézem a fekák kellenek nekik.
Amit az előttem szóló irt az igaz, hülyeséget irtál a kérdésbe...IZOMÁLLATNAK a frédi és bénis baseballos ütős gyereken kívül még senkisem született...;)
Na most akkor jön az amit mondani akarok... Nem megbántásból meg köcsögösködésből irom, DE SZERINTEM GÁZ... 20évesen ember? Nem érdekelnek a nők? Jó értem hogy érdekelnek csak az igazira vársz, de minden nő valahol mélyen szeret szex-elni... És ha nem leszel tökös gyerek, és nem flörtölsz más csajokkal előtte, akkor ha eljön az igazi befogsz nála égni és akkor finoman szólva b@aszhatod...;) Szóval érted hogy mi akarok mondani. Azt ajánlom meny el egy buliba, igyál meg 5felest egymás után, nekem annyi pont elég ahhoz hogy még tudom mit csinálok, de a gátlásaim eltűnjenek (de én nem bírom a piát nem vagyok alkesz meg semmi csak...:D de ezt te tudod hogy neked ehhez mennyi kell:D) És ki tudja lehet ezek után egyből megjön a kedved a dologhoz. Még én is szűz vagyok, de engem kur*ára érdekelne a dolog:D És közel sem vagyok annyi idős mint te.;)
Amugy akik meg azt írták hogy nem, annak a 90% NŐ náluk még elmegy a dolog de..... ha meg fiú irta akkor vagy egy depis köcsög, vagy annyira ronda hogy nem kell senkinek, vagy már sokat csalódott és ezért, vagy bu*i...:D DE JA VÍTSATOK KI HA NEM IGY VAN? Bocs ha megbántottam valamik ez a saját véleményem;D
na csákó:D
Nem olvastam el a beírásokat.
Elmondom meglátásom. Másoknak akarsz megfelelni, vagy magadnak? Sz*rd le, hogy kinek mekkora a pofája. Amúgy is hazudnak legtöbben.
Aki meg tényleg 16-18 évesen már nem szűz, az nem érdem, de nem is baj.
Ha 16 éves kora előtt veszti el valaki, na az a problémás - elég nagy kockázat mind eg.ügyileg, mind mentálisan, mind pedig a felelősségtekintetében, tekintve elsősorban a teherbeesés esélyét.
Egy 30 feletti férfi, aki 20-as évei elején vesztette el szüzességét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!