1/19 anonim válasza:
az, hogy nem fog sokáig az maradni
2/19 anonim válasza:
azt,hogy szűz.Ennyi.Semmi rosszat nem gondolok róla
5/19 anonim válasza:
hogy sün. (nem értem mit keres ott a sün, de akkor sün :D
7/19 A kérdező kommentje:
Nos én is meglepődtem, de akkor hihetek neki? Egyébként szép lány csak azt mondta, gimiben nem volt értelmes fiúja.
2012. okt. 26. 17:12
9/19 anonim válasza:
Én 2. évesen vesztettem el és nem vagyok csúnya, sőt az átlagnál szebb vagyok. Csak az egyéjszakát kalandokat nem preferálom, barátom meg nem volt elötte, anélkül meg elég nehéz volt elveszteni.
De van 2 barátnőm, akikről biztosra tudom, hogy még szüzek és 20 évesek és mindketten szépek arcra is és alakilag is. Nem tudom mit kell ezen meglepődni
10/19 anonim válasza:
Az,hogy összejönnék vele,mert a horodzkópom szerint pont összeillünk,mert egymással szemben álló jegyek vagyunk,így nagyon vonzzuk egymást.
Halak/F (((((*}{*))))(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!