Van itt még aki 17 évesen szűz? Fiú/lány
Figyelt kérdés
én is 17 vagyok és már kicsit zavar a szüzességem :/..
Ti ezzel hogy vagytok? nem idegesít titetek hogy ha valaki már 14-17 évesen mondja hogy már túl van rajta?
2012. okt. 23. 23:07
1/27 anonim válasza:
amikor 17 voltam, még én is szűz voltam:D 24F
2/27 anonim válasza:
Őszintén amikor egy14-15 éves mondja azon inkább a fejem csóválom
de 18 vagyok és szűz
3/27 anonim válasza:
Halihó. Én 19 évesen vagyok szűz, és nem bánom.
4/27 anonim válasza:
Én lassan 21 leszek,és szűz vagyok,fiú. Egyáltalán nem érzem cikinek. Egyszerűen leszarom,úgyse tudja senki. Mi köze bárkinek is hozzá? Én pl. azért mert csak szerelemből lennék rá hajlandó!!!/pedig külsőre jól nézek ki,meg nem mondanád rólm h szűz vagyok;)/
6/27 anonim válasza:
17 vagyok fiú és szűz :D teljesen boldog vagyok ^^ nemsokára meglesz a jogsim :D xd am én az olyanokkal nem nagyon szimpatizálok :) (14-15)
7/27 anonim válasza:
18 vagyok de nem dugtam meg még egy csajt sem. Sajnos. De majd eljön az ideje annak is!
8/27 anonim válasza:
én is csak szerelemből lennék rá hajlandó, azért :)
18/f szűz
9/27 anonim válasza:
18 vagyok és szűz. Direkt! Lesz*rom mások véleményét, szüzesség csak egy van, csak egyszer lehet odaadni és én annak szeretném odaadni, akit a világon a legjobban szeretek. Ha mások véleményére hallgatok, sosem fogom elérni céljaimat.
Most komolyan az a normális, hogy 14-15 évesen kell elkezdeni d*gni, emberek? Akkor se biológiailag, se lelkileg nem érettek még. Meg nem túlesni, hanem élvezni kel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!