Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 22 éves lány vagyok és még...

22 éves lány vagyok és még sose volt pasim, szűz vagyok. Letagadjam?

Figyelt kérdés

Annyira gáznak érzem.

Sok problémám volt régebben, önbizalomhiányos, befelé forduló és kövér voltam, ezért nem jártam soha bulizni, és persze az sem segített, ha láttam a buliban, hogy minden srác a barátnőimet nézi, bennem meg inkább egy havert láttak, de semmiképp sem egy lányt.

De az évek során szépen lassan sikerült leküzdenem a problémáimat, lefogytam, most már több az önbizalmam stb. és természetesen nagyon szeretnék egy pasit, nem akarom vénlányként leélni az életemet.

A régi ismerőseim mind tudják, hogy sosem volt pasim, és nem is beszélnek velem soha pasiügyekről, úgy csinálnak mintha valami apáca lennék, de most új városba költöztem, új embereket ismerek meg, de mikor szóba jön, hogy kinek mi van a pasijával, már előre félek, hogy majd rákérdeznek, hogy nekem van-e pasim, meg milyen tapasztalataim voltak pasik terén.

Ha megmondom nekik, hogy sosem volt pasim, már látom előre a döbbenetet az arcukon... De nem akarom hogy egyből leírjanak, mint szerencsétlen kis szűz csaj.

Szóval szerintetek gáz ez a szitu, és jobb ha mondok valami kamu szöveget, hogy épp most nincs pasim, meg nem voltam eddig túl szerencsés, de persze volt már pasim stb. vagy legyek őszinte?

Meg eleve az mennyire gáz, hogy még sosem volt pasim?

Én úgy érzem, hogy minél tovább nincs senkim, annál nehezebb találni valakit.

2012. okt. 11. 15:51
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Ne tagadd le, nincs ezzel semmi baj.
2012. okt. 11. 15:56
 2/27 okoska31 ***** válasza:
100%

ha mellébeszélsz - rájönnek, és még gázabb lesz.

miért ne mondhatnád el az arra érdemesnek, amit ide leírtál, hogy miért nem volt pasid?

Az pedig hülyeség, hogy annál nehezebb, minél tovább nincs.

2012. okt. 11. 15:57
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
23 éves lány vagyok, és szűz. És? EZ még nem a világ vége. Ha rágörcsölsz, azzal pont az ellenkezőjét éred el: Mindenki menekülni fog előled. Ha megkérdeznek, egyszerűen csak mondd azt, hogy igen, volt egy barátom, de már sajnos vége. A szexuális életed pedig nem tartozik senkire. Ennyi. Nem kell mindenkivel őszintének lenni, pláne ilyen ügyekben. Ne görcsölj, annyi jó dolog van a világon a fiúkon kívül, ráérsz még bőven.
2012. okt. 11. 15:58
 4/27 anonim ***** válasza:
0%

szerintem tagadd le.

Mondthat bárki bármit mindenki furcsán néz egy ennyi idős szűzre.

Mond hogy volt egy hosszabb kapcsolatod de vége lett.

Ennyi.

Nem kell nagyot hazudni

2012. okt. 11. 15:58
 5/27 anonim válasza:
0%
Vannak megértő emberek de vannak akik csak úgy tesznek mintha megértenének...... Ha őszintén elmondod nekik hogy 22vagy és még nem volt pasid mindenképp gáz leszel a szemükben. mégha nem is mutatják vagy mondják ki. én azt mondom ha jónak érzed hazudj néha hogy az ilyen szitukat elkerüld.. pl túl vagy egy szakításon vagy anyámtudja.. mi van... Szerintem nem gáz, csak szokatlan ez a szitu és simán lehet még pasid. nemtom mit vettél le a válaszomból vagy hogy van 1 "használható" része de ez a véleményem (F/17) egyébként most nincs barátnőm és nagyon szeretnék ;) :p
2012. okt. 11. 16:00
 6/27 anonim ***** válasza:
20%

Szerintem tökmindegy, hogy adod elő, furán fognak nézni rád.

Plusz az első szexnél úgyis rájönnek, hogy szűz vagy, hacsak át nem szakadt korábban a szűzhártyád.

Én hazudnék valamit, hogy volt már barátom, csak vége, ha csak barátkozok, akkor a szexről is hazudnék, ha pasizok, akkor talán nem.

21L

2012. okt. 11. 16:04
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell letagadni. de különösebben híresztelni sem, végülis kinek mi köze hozzá h ki szűz, ki nem? :D

sztem nem nehéz találnod vkit így se. fiatal vagy még. :)

én nálad idősebb fiú vagyok, én se voltam még lánnyal. persze, hiányzik, de nem bánom mert ezerszer jobb mint ha vki kiég mire normális kapcsolata lesz.

sztem nem lesz nehezebb találni valakit. aki miatt meg emiatt nem kellenél, azt jobb is ha egyből elfelejted. én pl.nagyon tudom értékelni azt ha egy lány szűz.

amúgy ez a befelé fordulás ennyire megakadályoz lányt is abban h találjon vkit? ezt nem gondoltam volna. tehozzád ezért nem mentek oda se? mert azért a fiúk odamennek és van, akinek a kövérebbek jönnek be. vagy mi volt pontosan az oka, amiért nem volt még senkit? de nem baj, mondom, sztem érték ha egy lány szűz!

2012. okt. 11. 16:06
 8/27 anonim válasza:
0%
Na ja.. én csak szűz csajjal akarok szexelni, ezért célozgattam randira :D
2012. okt. 11. 16:10
 9/27 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem ne letagadd... hanem fel.
2012. okt. 11. 16:13
 10/27 Tojásrántotta válasza:
3%
Segítek én rajtad, hogy ne kelljen hazudoznod, ha ezen múlik, mert én ilyen rendes gyerek vagyok.
2012. okt. 11. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!