Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 22 éves lány vagyok és még...

22 éves lány vagyok és még sose volt pasim, szűz vagyok. Letagadjam?

Figyelt kérdés

Annyira gáznak érzem.

Sok problémám volt régebben, önbizalomhiányos, befelé forduló és kövér voltam, ezért nem jártam soha bulizni, és persze az sem segített, ha láttam a buliban, hogy minden srác a barátnőimet nézi, bennem meg inkább egy havert láttak, de semmiképp sem egy lányt.

De az évek során szépen lassan sikerült leküzdenem a problémáimat, lefogytam, most már több az önbizalmam stb. és természetesen nagyon szeretnék egy pasit, nem akarom vénlányként leélni az életemet.

A régi ismerőseim mind tudják, hogy sosem volt pasim, és nem is beszélnek velem soha pasiügyekről, úgy csinálnak mintha valami apáca lennék, de most új városba költöztem, új embereket ismerek meg, de mikor szóba jön, hogy kinek mi van a pasijával, már előre félek, hogy majd rákérdeznek, hogy nekem van-e pasim, meg milyen tapasztalataim voltak pasik terén.

Ha megmondom nekik, hogy sosem volt pasim, már látom előre a döbbenetet az arcukon... De nem akarom hogy egyből leírjanak, mint szerencsétlen kis szűz csaj.

Szóval szerintetek gáz ez a szitu, és jobb ha mondok valami kamu szöveget, hogy épp most nincs pasim, meg nem voltam eddig túl szerencsés, de persze volt már pasim stb. vagy legyek őszinte?

Meg eleve az mennyire gáz, hogy még sosem volt pasim?

Én úgy érzem, hogy minél tovább nincs senkim, annál nehezebb találni valakit.

2012. okt. 11. 15:51
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%

"Nem túl valószínű, hogyha végre lenne egy pasim 22 évesen, akkor egy ekkora hazugsággal kezdeném a kapcsolatot. "

"22 éves lány vagyok és még sose volt pasim, szűz vagyok. Letagadjam?"

Érdekes ellentmondásokba ütközöl :D

OPA GANGMAN STYLE! :d

2012. okt. 11. 22:02
 22/27 anonim válasza:

nem gáz egyáltalán! a társadalom tehet róla, hogy egyáltalán megfordul ilyen a fejedben, hogy ez "ciki"...

el fog jönni az alkalom hidd el :)

2012. okt. 12. 10:02
 23/27 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem az a baj ha elmondod hogy nyomást teszel az új pali válára. A mai emberek azt szeretnék ha simán menne minden, nem szívesen vállalnak felelősséget.

Én nem mondanám meg, főleg nem az elején egy bimbózó kapcsolatnak. Taktika a következő. Hallgatás, kapcsolat építés , mikor meg van a pasi akkor randik, csókok, lightos petting, és egy hónapig kell kibírni szex nélkül. Akkor elmondhatod.... Szerintem így nincs nyomás, nincs hazugság..

Még mondjuk azt nem tudjuk rólad hogy azért valamennyire képben vagy azzal hogy mit hogy csinálj addig és majd akkor? (fogtál-e már merev péniszt, hogy kell kiverni, oral,petting, masztiztál-e , már.. Stb)

2012. okt. 12. 11:29
 24/27 A kérdező kommentje:

Oké, Démon, már látom, hogy tényleg félreérthető, amit írtam, mert nem írtam, hogy akkor érzem cikinek, amikor 4-5 csajjal összeülünk dumálni, és ELŐTTÜK érzem cikinek, mert van aki 3 évvel fiatalabb nálam, még is több tapasztalata van pasik terén.

Nem pasikra gondoltam, bocs, hogy félreértettél.

2012. okt. 12. 11:58
 25/27 anonim ***** válasza:

Ez van. Inkább ne tagadd le, ha konkrétan rákérdeznek. Esetleg adj valami kitérő választ.

Én is azt mondom, ha a lányokról kérdeznek, hogy volt már 1 b.nőm, de nem tartott sokáig. Ami való igaz is :D

19 F (szűz)

2012. okt. 12. 13:51
 26/27 anonim válasza:
Semmiképp ne tagadd le! Bár én csak 17 vagyok, de úgy gondolom, hogy büszkének kéne lenned arra, hogy még az vagy , és hogy az igazira vársz. :) Tisztelem azokat az embereket akik képesek várni az igazira, és csak utána ugornak fejest ezekbe a dolgokba. :) Ne stresszelj a szüzesség dolgon! Kit érdekel, hogy mit gondolnak mások erről. Ne foglalkozz velük! :) Ismerkedj, flörtölj, érezd jól magad a bőröden. Mindennek eljön a maga ideje, még rád is vár az igazi. Szurkolok :)
2013. jan. 6. 06:44
 27/27 anonim ***** válasza:
58%
Van már pasid? :)
2014. aug. 1. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!