22 éves lány vagyok és még sose volt pasim, szűz vagyok. Letagadjam?
Annyira gáznak érzem.
Sok problémám volt régebben, önbizalomhiányos, befelé forduló és kövér voltam, ezért nem jártam soha bulizni, és persze az sem segített, ha láttam a buliban, hogy minden srác a barátnőimet nézi, bennem meg inkább egy havert láttak, de semmiképp sem egy lányt.
De az évek során szépen lassan sikerült leküzdenem a problémáimat, lefogytam, most már több az önbizalmam stb. és természetesen nagyon szeretnék egy pasit, nem akarom vénlányként leélni az életemet.
A régi ismerőseim mind tudják, hogy sosem volt pasim, és nem is beszélnek velem soha pasiügyekről, úgy csinálnak mintha valami apáca lennék, de most új városba költöztem, új embereket ismerek meg, de mikor szóba jön, hogy kinek mi van a pasijával, már előre félek, hogy majd rákérdeznek, hogy nekem van-e pasim, meg milyen tapasztalataim voltak pasik terén.
Ha megmondom nekik, hogy sosem volt pasim, már látom előre a döbbenetet az arcukon... De nem akarom hogy egyből leírjanak, mint szerencsétlen kis szűz csaj.
Szóval szerintetek gáz ez a szitu, és jobb ha mondok valami kamu szöveget, hogy épp most nincs pasim, meg nem voltam eddig túl szerencsés, de persze volt már pasim stb. vagy legyek őszinte?
Meg eleve az mennyire gáz, hogy még sosem volt pasim?
Én úgy érzem, hogy minél tovább nincs senkim, annál nehezebb találni valakit.
Ezaz tagadjunk le mindent, ez a menő, hazudozzunk a párunknak, csaljuk a legjobb barátjával, és nőjünk fel a tv előtt, amerikai szaros filmeken és egészségtelen szarokat reklámozó reklámműsorokon!
Ez a divat, hogy ciki ha szűz az ember, hogy nézne már az ki, nem?
Kislányom, most elképzeltem ahogy egy buliban iszod a hülye mojito-dat a csajokkal, odajön egy szerencsétlen félénk fiú, és belehazudsz a képébe, hogy már nem vagy szűz. Hazudj, kit érdekel, nem az én életem megy tönkre.
És ha megkérdezi tőled hogy kivel volt az első (ugyebár a szűzhártya nem szakad át pénisz nélkül, illetve de, de ebbe a sportolástól is átszakadhat dologba ne menjünk bele) és te folytatni fogod a hazugságokat hisz mégse mondhatsz neki olyat hogy "jaj bocsi senkivel, visszaszüzesítettem magam" aztán jön a nagy pillanat, és a srác vakargatni fogja a fejét, hogy miért véres a puncid.
Neked nem pasi kéne, hanem egy hörcsög, ha az értelmi szinted nézem.
23/F
11es, te egy kicsit nagyon vagy képben! =D
Jól sejtem, hogy egy megkeseredett szűzzel van dolgunk? (nem, nem baj a szüzesség) de ilyen badarságokat miért engedsz ki magadból?
Az első három válaszadó tökéletesen leírta a lényeget! A többi válasz nagy részén viszont csak lestem. Annyira szánalmas, hogy egyesek azt tanácsolják, hogy hazudj, tagadd le, stb., mert furcsán fognak nézni rád és egyebek. Nincs ezen semmi szégyellnivaló. Aki számára Te igazán fontos leszel, az cseppet sem fog ebből problémát csinálni, se nem gondolja majd gáznak. Remélhetőleg értékelni is fogja, hogy szűz vagy. Nem kell letagadni, ha valaki nagyon érdeklődik, legfeljebb azt mondod, hogy volt már barátod, de vége lett, ezzel el is van intézve. Akinek viszont tényleg fontos leszel majd, annak nyugodt szívvel elmondhatod. Nincs ebben semmi rossz.
Én undorodom az olyan emberektől, akik össze-vissza hazudoznak magukról, mert azt hiszik bizonyos dolgok cikinek minősülnek. Mindenki mint a birka, megy a többi után. Ha őszinte vagy másokkal, abból semmi baj nem lehet. Ezzel legalább kiszűröd, ki az aki valójában melletted áll. A többi meg ássa el magát, én ezt mondom.
Úgyhogy ne görcsölj rá, nem éri meg!
Én sem igazán akarok hazudni ebben, főleg, hogy ennél sokkal kisebb dolgokban sem szoktam és nem is tudok hazudni.
Egyébként, kedves Démon, egy szóval sem említettem, hogy pasiról lenne szó, hogy pasizáskor hazudnék.
Gondolhatod, hogyha belépne az életembe egy férfi, akivel már olyan kapcsolatban vagyunk, hogy megkérdezi, hogy szűz vagyok-e, akkor nem hazudnék neki. Nem túl valószínű, hogyha végre lenne egy pasim 22 évesen, akkor egy ekkora hazugsággal kezdeném a kapcsolatot.
És persze nagyon kapcsolódik a problémámhoz az amerikai filmek és a reklámok kérdésköre.
Szó sincs arról, hogy divat lenne, de tény, hogy szerintem a lányok többsége 16-17 éves korában elveszíti a szüzességét, és nem azért, mert részegen fetreng egy buliban, hanem akkoriban sok lánynak már valódi kapcsolata van. Legalábbis olyan, amit ő valódinak érez.
És az esetemben elsősorban nem a szex hiánya az, ami zavar, hanem a barát hiánya. Hogy sosem volt barátom, és olyan dolgokban nincs tapasztalatom, amiket más lányok már 5-6 évvel korábban megtapasztalnak, ezért ha 22 évesen lépnek egy kapcsolatba, akkor már sok mindent tudnak egy valódi kapcsolatról, ami nekem eszembe sem jutna. Egyébként emiatt írtam azt, hogy félek, hogy minél tovább nincs senkim annál nehezebben találok valakit.
Jó a képzelőerőd, hogy ezt így elképzeled, hogy a buliban a fiú képébe mondom, hogy nem vagyok már szűz. Azért ennél egy fokkal intelligensebb vagyok (habár szerinted nyilván nem), minthogy az első mondatom vagy az első beszélgetést bármilyen formában is a szüzességemre tereljem.
Nekem más elképzeléseim vannak egy ismerkedős beszélgetésről.
Egyébként érdekelne, hogy miért sikerült ennyire felhúznod magadat az én ártatlan kérdésemen, de még egyszer mondom, hogy félreértettél, mert sosem hazudnék a szüzességem és korábbi (nemlétező) pasijaim kérdésében egy férfinak.
Itt sokkal inkább arról van szó, hogy mikor 4-5 lánnyal beszélgetek, és a pasikra terelődik a szó, akkor én egyből kínosan érzem magam, mert nem akarom, hogy miután ők elmondják a problémáikat, rám nézzenek, megkérdezzék, hogy én hogy állok pasikkal, aztán én meg rák vörös fejjel mondjam, hogy sosem volt még pasim, mert EZT érzem elsősorban gáznak, és nem azt, hogy szűz vagyok...
Mert abból köszönöm, én sem kérek, hogy egy félresikerült buli után totál másnaposan egy vadidegen perverz ágyában ébredjek, és ez legyen a szüzességem elvesztésének története.
Egyébként a többieknek mind köszönöm a választ, de azért látom, hogy eléggé megoszlanak a vélemények a kérdés kapcsán.
Igazából hazudni nem akarok, de a teljes igazságot sem szeretném elmondani (maximum annak akivel tényleg nagyon jóban vagyok), szóval vagy reménykedem, hogy nem kérdeznek rá direktbe, vagy ha igen, akkor valahogy gyorsan elintézem egy röpke válasszal, majd másra terelem a szót.
Ja, és még csak annyi, hogy ne haragudjatok, de ez a kérdés még távolról sem akart célzás lenni arra, hogy a gyakorikerdesek.hu-n szeretnék olyan pasit találni, aki szívesen elvenné a szüzességemet.
Szóval bocsi az a kb. 10 ember, aki egyből üzenetet küldött nekem amiben céloztak arra, hogy szívesen "segítenek" megoldani a problémámat, de bármennyire is jóképűek, szexik, sportosak és intelligensek vagytok, én nem hiszek az internetes párkeresésben, és ha még próbálkoznék ilyennel, akkor sem az erre a kérdésre küldött válaszok kapcsán...
A másik probléma pedig az, hogy jelenleg nem is vagyok Magyarországon még vagy egy évig, szóval tényleg kedvesek vagytok, látom, hogy a szüzességemet nem nagy feladat elveszíteni, de én inkább egy hosszútávú kapcsolatot keresnék, mint egy egyéjszakás kalandot.
Üdv,
lilla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!