Miből lehet kideríteni, hogy egy lány szűz-e?
Ilyenekre gondoltam, hogy fenék, járás, szeméremtest.(hogy ha van bevágása a lánynak)
Nekem azt mondták, hogy ha egy nőnek, a két combja között, ahol már majdnem összeér a lába, a felett, ha van egy kis lyuk, akkor a nő nem szűz. Persze ez duci nőknél nem látszok, soványoknál pedig még a láb sem ér össze.
Szóval tippeket szeretnék, hogy honnan lehet ezeket kideríteni?
talán a viselkedéséből vhogy. máshogy néz a fiúkra, érdekesebbnek találja őket. aki meg már nem szűz, nem nagy cucc neki ha fiút lát vagy fiúval beszél.
énrám pl. a szűz lányok másképp néznek. a nem szüzek meg kb. úgy néznek egy férfira pl. utcán, társaságban, mintha ott se lenne. ez nem túl önbizalomnövelő a férfiaknak, de hát ez a divat h mindenki veszítse el minél előbb és ha a nő lát egy férfit akkor azt gondolja magában h "na és?"
"Nekem azt mondták, hogy ha egy nőnek, a két combja között, ahol már majdnem összeér a lába, a felett, ha van egy kis lyuk, akkor a nő nem szűz. Persze ez duci nőknél nem látszok, soványoknál pedig még a láb sem ér össze. "
Ez rohadt nagy hülyeség.
Egyrészt a comb összeérése nem is testalkatfüggő, mert ha valakinek keskeny a csípője, nagyobb eséllyel ér össze ugyanaz a vastagságú comb (akár felül, akár lejjebb), mint egy széles csípő/medence esetén.
Nemhogy még szüzességfüggő... Hát hol lenne már köze hozzá?
Járás? Hát, ha első alkalommal jól megb@sszák, akkor lehet, hogy még menni sem bír normálisan, de 2 nap múlva már nem látszik.
Szeméremtest? Bevágás? Puncifajtától függ...
Ezeket úgy felejtsd el, ahogy vannak.
Természet, viselkedés, hozzáállás a dolgokhoz, könnyen zavarba jön, stb. Ezek inkább meghatározzák. De testi látszata nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!