Van itt még aki 17 évesen szűz? Fiú/lány
Figyelt kérdés
én is 17 vagyok és már kicsit zavar a szüzességem :/..
Ti ezzel hogy vagytok? nem idegesít titetek hogy ha valaki már 14-17 évesen mondja hogy már túl van rajta?
2012. okt. 23. 23:07
21/27 anonim válasza:
Én még szűz vagyok, és abszolút nem bánom bár 16 éves lány vagyok, 'büszke' vagyok arra hogy ez így van. :)
22/27 anonim válasza:
17 éves lány vagyok és szűz. Az elkövetkezendő években az is maradok nagy valószínűséggel. Engem nem zavar, hogy az vagyok, csak az zavar, hogy ez manapság nevetség tárgya. Legszívesebben állon tekerném az olyan "embert", aki ezen vihog, csámcsog. Érettebbnek tartom magam azoknál, akik nem állnak rá készen, és csinálják, mert én legalább tisztában vagyok magammal, és tudom, hogy korai még. Egyébként felmerül bennem, hogy ennek egy olyan dolognak kellene lennie, ami bizonyos fokú érzelmi és testi érettséget kíván. A mai dugáshoz ez nem kell. Ahhoz, hogy valakivel összefeküdj, másnap ne emlékezz a nevére, ahhoz nem kell ész. Aki meg SZERETKEZNI akar, az meg úgy sem kezdi el időnap előtt. :)
24/27 anonim válasza:
utolsó voltam, lány és 17 éves :)
26/27 anonim válasza:
17/F és szűz vok, egyáltalán nem gáz. A csajoknaál meg szerintem más az egész, nálunk nem nagy rituálé. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!