Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van itt még aki 17 évesen...

Van itt még aki 17 évesen szűz? Fiú/lány

Figyelt kérdés

én is 17 vagyok és már kicsit zavar a szüzességem :/..

Ti ezzel hogy vagytok? nem idegesít titetek hogy ha valaki már 14-17 évesen mondja hogy már túl van rajta?

2012. okt. 23. 23:07
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
58%
én is 20 vagyok és szűz és nem bánom L
2012. okt. 24. 00:08
 12/27 anonim válasza:
79%

26 éves vagyok és szűz.

Igazából elég vallásos vagyok, el se tudom képzelni, hogy néhányan egy két randi után lefekszenek egymással, aztán persze a srác otthagyja. És most nem csak a 14- 16 évesekről beszélek.

De ez sosem szégyen. Nehogy a média, meg a barátnők/barátok sugallják neked ezt. :)

2012. okt. 24. 07:49
 13/27 anonim ***** válasza:
48%
Idegesít a szüzességed? Kezdj el tanulni, dolgozni, és egyből nem lesz időd ilyen marhaságokon kattogni.
2012. okt. 24. 09:53
 14/27 anonim ***** válasza:

F19 szűz

csőváz. majd összehozom!

2012. okt. 24. 15:14
 15/27 anonim ***** válasza:
43%
18 vagyok (lány), és szűz...bár kaptam már jó pár nem épp kedves ajánlatot...én inkább megvárom, amíg lesz valaki, akit szeretek...
2012. okt. 25. 18:49
 16/27 anonim válasza:
42%

18/L: engem nem zavar hogy szűz vagyok, én is kaptam már ajánlatokat hogy szívesen segítenének nekem megoldani ezt a kis "problémát"...de az az igazság hogy olyannal nem tudnék lefeküdni(most nem a szerelemről beszélek)akihez fizikailag nem vonzódok...ezért se tettem eddig még meg -.-

és részemről nagyon zavar amikor a 12-15éves KIScsajok arról beszélnek hogy hány pasijuk is volt eddig

2012. okt. 26. 13:03
 17/27 anonim ***** válasza:
25%

Utolsó válaszadó, neked ez miért is probléma?? Az legyen az ő gondjuk, az az ő életük, ez meg a tiéd, ha nekik úgy jó, az ő dolguk.

A te szüzességed meg a te dolgod.

Furcsa, hogy zavar téged más nemi élete? Miért is? Csak nem azért, mert kezded szégyellni az állapotod?

2012. okt. 26. 20:30
 18/27 anonim válasza:
42%

igazság szerint nem szégyenlem nem is titkolom(ne úgy értsd hogy reklámozom)és persze hogy az én dolgom csak válaszoltam a kérdésre...ja és hogy miért zavar? nem az zavar hogy csinálják hanem az hogy milyen korban, oké a 15 arra azt lehet mondani hogy rendben csinálja ha már szeretné na de ha belegondolunk még abban a korban is "gyerek" az ember...és visszatérve arra hogy érdekel-e más nemi élete: a barátaimé még oké ha úgy érzik muszáj megosztaniuk velem na de tök ismeretlen embereket hallgassak(pl. buszmegálló, büfé, folyosó - és az a pláne hogy direkt jó hangosan mesélik hogy mindenki tudja ők már "felnőttek")

megkérdezhetem hány éves vagy?(nem kötözködésből csak érdekel)

2012. okt. 27. 15:09
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
remélem nem fogok enyi idős koromig szűz maradni
2012. okt. 29. 15:43
 20/27 anonim válasza:
2 hete volt z első..és egyáltalán nem zavart,csak nem egy lotyóval akartam, hanem egy normális lánnyal.Szerelmes lettem,ő is, és 1xre veszíettük el.18/F
2012. nov. 2. 00:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!