Van itt még aki 17 évesen szűz? Fiú/lány
én is 17 vagyok és már kicsit zavar a szüzességem :/..
Ti ezzel hogy vagytok? nem idegesít titetek hogy ha valaki már 14-17 évesen mondja hogy már túl van rajta?
26 éves vagyok és szűz.
Igazából elég vallásos vagyok, el se tudom képzelni, hogy néhányan egy két randi után lefekszenek egymással, aztán persze a srác otthagyja. És most nem csak a 14- 16 évesekről beszélek.
De ez sosem szégyen. Nehogy a média, meg a barátnők/barátok sugallják neked ezt. :)
F19 szűz
csőváz. majd összehozom!
18/L: engem nem zavar hogy szűz vagyok, én is kaptam már ajánlatokat hogy szívesen segítenének nekem megoldani ezt a kis "problémát"...de az az igazság hogy olyannal nem tudnék lefeküdni(most nem a szerelemről beszélek)akihez fizikailag nem vonzódok...ezért se tettem eddig még meg -.-
és részemről nagyon zavar amikor a 12-15éves KIScsajok arról beszélnek hogy hány pasijuk is volt eddig
Utolsó válaszadó, neked ez miért is probléma?? Az legyen az ő gondjuk, az az ő életük, ez meg a tiéd, ha nekik úgy jó, az ő dolguk.
A te szüzességed meg a te dolgod.
Furcsa, hogy zavar téged más nemi élete? Miért is? Csak nem azért, mert kezded szégyellni az állapotod?
igazság szerint nem szégyenlem nem is titkolom(ne úgy értsd hogy reklámozom)és persze hogy az én dolgom csak válaszoltam a kérdésre...ja és hogy miért zavar? nem az zavar hogy csinálják hanem az hogy milyen korban, oké a 15 arra azt lehet mondani hogy rendben csinálja ha már szeretné na de ha belegondolunk még abban a korban is "gyerek" az ember...és visszatérve arra hogy érdekel-e más nemi élete: a barátaimé még oké ha úgy érzik muszáj megosztaniuk velem na de tök ismeretlen embereket hallgassak(pl. buszmegálló, büfé, folyosó - és az a pláne hogy direkt jó hangosan mesélik hogy mindenki tudja ők már "felnőttek")
megkérdezhetem hány éves vagy?(nem kötözködésből csak érdekel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!