Képtelen vagyok szexelni a barátommal. Folyt. Miért kinszenvedés az egész?
Tudom már rengeteg szüzességgel kapcsolatos kérdés volt de én egyszerűen nem bírok átszakadni. több alkalommal (4-5) is próbáltuk a barátommal,rengeteg sikosítóval de majd meghalok minden próbálkozásnál ami általában sírással fejeződik be.már több mint 1 éve járunk és nem változik semmi. mi a gond velem?
19L
Nem igazán veled van a baj.
Még is mennyi az előjáték?Rendesen kitágulsz?
SZia! Nekem is problémám volt, és sírással fejeződött be néhány sikertelen próbálkozás. És a tampon használatnál is zavart ez a valami ami ott volt a hüvelybemenetnél. Nézd meg hogy nincs-e valami (google->separate hymen)
nekem kb ez volt, nőgyógyász is mondta miután elmentem érdeklődni :) ugy volt hogy lesz egy altatásos műtétem, hamar leszedték volna. De a természet megoldotta.fogalmam sincs hogyan szakadt el... mert egész addig nagyon fáj, és egyszer csak elszakadt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!