Dohányzás terhesség alatt! Nem is értem. Kész téboly ez az egész nem? Nagyon önző az olyan nő, aki nem tud leszokni. Csak neki ne legyen kínszenvedés, a babának lehet?!
Fel kellett tennem itt a kérdést, mert most a terhesség témakörben ezen megy a vita, hogy NEM tud leszokni a dohányzásról egy terhes anyuka! Más itt gürcöl, hogy terhes legyen...
Én 1 évig vártam a csodát és erős dohányos voltam, de letettem és kész. Nem volt ez kérdés!
Nem mindenki tud leszokni a dohányzásról.És sok dohányos anyukának is születik egészséges babája,és nem dohányosnak beteg.
Mindenkinek saját ügye,hogy mit tesz.
én is le tudtam tenni, és elítélem aki dohányzik, de könyörgöm, felnőtt ember. Nem tartozik rám, hogy mit csinál, kivéve ha segítséget kér tőlem a leszokáshoz, de amúgy magánügy. Akkor is, ha a sok hozzászóló mind a gyerek érdekében emeli fel a hangját. Én is sajnálom azt a kicsit, de az anyja döntése, nem az enyém. Én is meghoztam a saját döntésemet, ő is. Ha nem értek vele egyet akkor is.
És nem fog egy ismeretlen kevesebbet dohányozni csak azért, mert mi ismeretlenek háborgunk egy anonim oldalon. A saját gyermeke miatt nem tette meg, úgyhogy némi nagyképűségre vallana azt hinnünk, hogy miattunk majd megteszi.
Szia!Aszthmás vagyok,pont ma voltam vele orvosnál.A váróban 1 nő hozta 3 hónapos csecsemőjét kivizsgálásra.Kérdezzük tőle,h. mi a baja,annak a picinek?Azt mondta,h. születése óta köhög.Minden héten.Erre én:dohányzott terhesség alatt?
Válasz:igen,de szerencsére egészséges a gyerek!
Itt azthittem megőrülök!De akkor is az ő dolga,nem szólhatok bele az életébe,nem fognak SEMMITŐL megváltozni az ilyen emberek!
(Amúgy ez a nő kissebbség volt,és mind a 4 gyereke aszthmás)
Persze, oké, nem a mi kedvünkért fog leszokni, De akkor könyörgöm, minek teszi fel itt a kérdést, hogy "hányan vannak akik dohányoznak"?
Ezzel próbálja legalizálni a saját "dohányzós" döntését? Hiszen tudja, hogy helytelen!
na mindegy.. nem is idegesítem magam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!