Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Dohányzás terhesség alatt!...

Dohányzás terhesség alatt! Nem is értem. Kész téboly ez az egész nem? Nagyon önző az olyan nő, aki nem tud leszokni. Csak neki ne legyen kínszenvedés, a babának lehet?!

Figyelt kérdés

Fel kellett tennem itt a kérdést, mert most a terhesség témakörben ezen megy a vita, hogy NEM tud leszokni a dohányzásról egy terhes anyuka! Más itt gürcöl, hogy terhes legyen...

Én 1 évig vártam a csodát és erős dohányos voltam, de letettem és kész. Nem volt ez kérdés!

2010. febr. 19. 20:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%

Nem mindenki tud leszokni a dohányzásról.És sok dohányos anyukának is születik egészséges babája,és nem dohányosnak beteg.

Mindenkinek saját ügye,hogy mit tesz.

2010. febr. 19. 20:24
 2/13 anonim ***** válasza:
44%
Szia!Sajnos vannak ilyen nők akiknek a cigi fontosabb,mint a baba!Én tudom milyen lerakni,mert én cigiztem vagy 8 évig!Nem vártam a babára,mert elsőre összejött,de mikor pzitívat teszteltem le is raktam!Eszembe se jutott rágyújtani!Le lehet rakni csak akarat kell hozzá!Nem kockáztatnám a babám életét semmi pénzért!Lehet lepontozni,de utálom az olyan nőket akik nagy hassal is cigiznek!UNDORÍTÓ!!21 hetes kismama
2010. febr. 19. 20:27
 3/13 anonim ***** válasza:
70%
örülj neki hogy Te le tudtál szokni. más élete pedig nem tartozik rád.
2010. febr. 19. 20:31
 4/13 anonim ***** válasza:
64%

én is le tudtam tenni, és elítélem aki dohányzik, de könyörgöm, felnőtt ember. Nem tartozik rám, hogy mit csinál, kivéve ha segítséget kér tőlem a leszokáshoz, de amúgy magánügy. Akkor is, ha a sok hozzászóló mind a gyerek érdekében emeli fel a hangját. Én is sajnálom azt a kicsit, de az anyja döntése, nem az enyém. Én is meghoztam a saját döntésemet, ő is. Ha nem értek vele egyet akkor is.

És nem fog egy ismeretlen kevesebbet dohányozni csak azért, mert mi ismeretlenek háborgunk egy anonim oldalon. A saját gyermeke miatt nem tette meg, úgyhogy némi nagyképűségre vallana azt hinnünk, hogy miattunk majd megteszi.

2010. febr. 19. 21:27
 5/13 anonim ***** válasza:
40%

Szia!Aszthmás vagyok,pont ma voltam vele orvosnál.A váróban 1 nő hozta 3 hónapos csecsemőjét kivizsgálásra.Kérdezzük tőle,h. mi a baja,annak a picinek?Azt mondta,h. születése óta köhög.Minden héten.Erre én:dohányzott terhesség alatt?

Válasz:igen,de szerencsére egészséges a gyerek!

Itt azthittem megőrülök!De akkor is az ő dolga,nem szólhatok bele az életébe,nem fognak SEMMITŐL megváltozni az ilyen emberek!

(Amúgy ez a nő kissebbség volt,és mind a 4 gyereke aszthmás)

2010. febr. 19. 23:02
 6/13 anonim ***** válasza:
44%
Én is letettem 10év és napi 1-1.5 doboz után,mégsem szólok bele mások életébe. Mindenki azt kezd a saját és gyereke egészségével,amit akar. Szánalmas,ahogy lenézitek és kifikázzátok őket. Nektek nem mindegy???????
2010. febr. 20. 00:34
 7/13 anonim ***** válasza:
94%
szia! nekem szerencsém volt, merta terhességem elejétől fogva hánytam a ciginek még a látványától is. pedig előtte napi 1,5 dobozt elszívtam...én is izgultam, mi lesz, ha nem tudom letenni. nem tudom, lett-e volna elég akaraterőm, ha nem így alakul...
2010. febr. 20. 08:47
 8/13 A kérdező kommentje:

Persze, oké, nem a mi kedvünkért fog leszokni, De akkor könyörgöm, minek teszi fel itt a kérdést, hogy "hányan vannak akik dohányoznak"?

Ezzel próbálja legalizálni a saját "dohányzós" döntését? Hiszen tudja, hogy helytelen!

na mindegy.. nem is idegesítem magam..

2010. febr. 20. 09:23
 9/13 anonim ***** válasza:
50%
Helyes:) Ne is idegesítsd magad! Nem éri meg. Mindenkinek jó babázást!
2010. febr. 20. 09:41
 10/13 anonim ***** válasza:
60%
amég nerm tudod mi a kőkemény függőség addig ne járjon a szád világos??én 27 hetes terhes vagyok,és sajnos nem tudtam teljesen leszokni,csak csökkenteni napi 1-2 szálra.sajnálom de ez van.és ettől függetlenül a legfonosabb a babám.de a lelki függőségen kívül,amit még le tudtam győzni nehezen a babámra gondolva,ott van a fizikai függőség ami azlért elég kemény elvonási tüneteket tud okozni.örülök neki h neked ez mkimaradt.más szenved tőle,ami szintén nem jó a abaának.ezt doki mondta.
2010. febr. 20. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!