Dohányzás terhesség alatt! Nem is értem. Kész téboly ez az egész nem? Nagyon önző az olyan nő, aki nem tud leszokni. Csak neki ne legyen kínszenvedés, a babának lehet?!
Figyelt kérdés
Fel kellett tennem itt a kérdést, mert most a terhesség témakörben ezen megy a vita, hogy NEM tud leszokni a dohányzásról egy terhes anyuka! Más itt gürcöl, hogy terhes legyen...
Én 1 évig vártam a csodát és erős dohányos voltam, de letettem és kész. Nem volt ez kérdés!
2010. febr. 19. 20:15
11/13 anonim válasza:
Kedves utolsó... a kérdező írta, hogy kemény dohányos volt. Értő olvasás, tudod. Én sem értem, hogy nem tudnak leszokni... nincs akaratuk... mindössze ennyi.
12/13 anonim válasza:
Sziasztok.ÈN is elég sokat dohányzom,de akár örökre letenném a cigit ha végre pozitív lenne a tesztem.:)
13/13 A kérdező kommentje:
Nem tudtam szoptatni és mikor a baba 2 hónapos lett visszaszoktam. Szeretek dohányozni igen. Most 7 hónapos és napi 5-6 szálat szívok.
De terhesség alatt nem kockáztatnék... mert ha betegen születik, kitől kérek bocsánatot? A gyerektől??
na mindegy csajok.. csak feltettem ide a kérdést. ennyi :)
2010. febr. 20. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!