Én kértem tanácsot a terhesség alatti dohányzás miatt 3 napja. Hogy hogy tegyem le?
Figyelt kérdés
Ma elmentem orvoshoz és 3 hetes a picikém.És tudatni szeretném mindenkivel hogy nem dohányzom!!!!!Nagyon boldog vagyok!!:):)2009. febr. 19. 18:20
1/11 anonim válasza:
Gratulálok a babóhoz is és a cigiletételhez is :-)
2/11 anonim válasza:
Ugyes vagy hogy sikerult!! Soha ne gyujtsal mar ra, koltsd a penzedet a babadra, es magadra!!!
Jo egeszseget nektek, szia.
3/11 anonim válasza:
Csak így tovább! Nagyon büszke lehet a pici rád! :))))
4/11 anonim válasza:
Gratulálok!!!!
Felelősségteljes anyuka vagy,de tényleg!:) Sok boldogságot,és tényleg azt a pénzt amit elcigiztél,költsd majd a babádra,nagyobb örömöd lesz benne mint a cigiben!
6/11 anonim válasza:
Gatulálok!!! Én amikor leszoktam a cigiről egy ideig minden nap félretettem a cigi árát(amit elköltöttem volna, de nem!!) egy dobozkában gyűjtöttem. Hihetetlen sok pénzt füstöltünk el! Tedd félre az árát és amikor a babára költheted az hihetetlen jó érzés lesz! Csak egy ötlet! Csak így tovább!!!
7/11 A kérdező kommentje:
kÖSZÖNÖM,NAPOK ÓTA CSAK FÉL SZÁLAKAT SZÍVTAM EL ÉS UGY GONDOLTAM H AZ MEG MÁR NEM KELL.nA JÓ NÉHA HIÁNYZIK DE NEM KELL!!!!kÖSZÖNÖM MINDENKINEK A JÓ KIVÁNSÁGOKAT ÉS ÉN IS MINDEN KISMAMINAK HASONLÓKAT KIVÁNOK!!a TÖBBIEKNEK PEDIG MI HAMARABBI MÁSÁLLAPOTOT!!!sZIASZTOK!
2009. febr. 19. 19:19
9/11 anonim válasza:
Tudtam, hogy nem telik bele sok idő, és egészséges levegőt szívtok mindketten! :)
Nagy gratula és boldog babavárást!
(szedj vitamint mindenképpen!)
10/11 A kérdező kommentje:
SZEDEK VITAMINT.KÖSZI MINDENKINEK!!!
2009. febr. 19. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!