Miért ilyen pokoli nehéz elveszítenie az embernek a szüzességét?
Ne görcsölj rá, próbálj ismerkedni akár személyesen, akár társkeresőn!
Én 22 éves lány vagyok, még nem voltam pasival, de nem görcsölök ezen!
Mondjuk egy pasinak annyival nehezebb a helyzete, hogy neki kell kezdeményezni! Sok sikert!
Már nem emlékszem hányas válaszoló írta, hogy mivel a srác 25 és még szűz, ezért majd bénázni fog az ágyban, meg nem áll fel neki meg ilyenek...
Mi a jó büdös f@szról beszélsz te idióta?
Már miért ne állna fel neki vazeee??
Férfi, egészséges, tele szexuális vágyakkal, ha olyan helyzetbe kerül, hogy ágyba vihet egy lányt, akkor nem hogy fel fog állni neki, de egyenesen szét akar majd robbanni neki! Az lehetséges, hogy első alkalommal kissé nehezebben tudja kordában tartani magát, és előbb elspriccel, de ha higgadt marad, nem kapkod, és nem heveskedik, hanem férfiasan higgadtan, szépen lassan és gyengéden kezd neki a dolgoknak, akkor nem lesz gond.
Mi az a baromság, hogy egy lány észre veszi, ha egy pasi szűz? Lehet öcsém nálad észrevette az első lány az életedben, mert nyáladzottál mint egy pincsi, és mint egy kiskutya mikor kanos, már a levegőt dugtad még mielőtt a p|nájához értél volna. Legyél már kissé szerényebb öreg!
Én is huszonévesen vesztettem el anno a szüzességemet, így alakult, én sem voltam egy szószácsár nyomulós alak, és nem jöttek össze a dolgok. Viszont nem voltam kangörcsös csivava mikor az első partneremmel intim helyzetbe kerültem. Készültem rá, érzelmileg, testileg, és tudatosan is. Ha valaki alapjáraton szereti és tiszteli a nőket, akkor nem magával és a szüzességének elvesztésével foglalkozik egy ilyen pillanatban, hanem az adott hölggyel és azzal, hogy neki jó legyen, és nem saját magamnak, meg hogy elveszítsem végre stb..
Eleve a hozzáállással van a baj néhány embernél, mintha a szex valami vízválasztó lenne, amit ha nem élt át még valaki akkor nem is ember, de legalábbis nem férfi a szemetekben, pedig könnyen lehet, hogy férfiasabb, erősebb, kitartóbb, ügyesebb és bátrabb mint más aki már kefélt 14 évesen lerészegedve egy sz@ros koszod füstös mocsok discoban valami ribanccal vagy valami lúzer kábszeres hülye gyerekkel ha lányról van szó...
A kérdezőnek üzenem, hogy hiába görcsölsz, ne görcsölj, mert ha görcsölsz, akkor csak depis leszel. Depis leszel reggel, depis leszel délben és este is! Az utcán is depizel, a buszon is, a munkahelyen is, otthon is és mindenhol, még a wc-n is! :)
Egyre jobban agyalsz a dolgon és bekattansz és már mindent lesz@rsz majd, meg azt érzed, hogy az életed szart sem ér, mert az a ku.rva szex meg szüzesség elvesztése b@ssza a csőröd a nap 24 órájában!
Szerinted ez előbbre visz téged, mind az élet más területein, mind pedig a párkapcsolatok terén? Hát rohadtul nem, sőt fékez és visszavet.
Nem tehetsz mást, mint elfogadod a jelenlegi állapotodat, és vársz, de nem ölbe tett kézzel, hanem úgy, hogy odafigyelsz arra, hogy növeld az önbizalmad, csökkentsd a gátlásaidat, formáld magad kívül belül szebbé jobbá.
Ha nem vagy jóképű azzal nem tudsz mit kezdeni. Nyilván nem fogsz plasztikáztatni, meg pénzed sincs rá. Ha van hajad (nekem már alig), akkor keress olyan frizurát, ami passzol hozzád, esetleg olyat ami minden korban divatos, és a csajoknak is bejön. Egy rövid haj, vagy nagyon mini sokaknak jól áll, és könnyen ápolt és tiszta marad, fésülni sem kell. :) Nekem kevés van, kopaszodok, én is rövidre vágatom, úgy nem olyan zavaró, és nem is néz ki hülyén, és a csajoknak is bejön (tudod, Jason Statham szindróma)
Ruhák terén, ha nincs pénzed, akkor spórolj kicsit, vegyél egypár divatos cuccot, nem kell a legdrágább márkás göncöket megvenni, nem vagy 17-18, hogy világítós lötyögős neonszínű cuccokban flangálj, hülye tornacipőben meg szakadt göncökben és kapucnis pólóban meg idióta csőgatyában és Fluor Tomis baseball sapkában meg ilyen homáros cuccokban. Öltözz fel szolidan divatosan férfiasan letisztultan és ne úgy mint egy bazári majom ahogy a mai tizenévesek, és sajnos sok huszonéves is teszi.
Sportolj, kondi, nem kellenek gépek, nem kell edzőterem bérlettel, felesleges kiadás. Menj el kocogni ha zsíros vagy, ne fuss csak kocogj minden nap, és diétázz, szénhidrátmentesebben étkezz és este ne zabáld agyon magad, és igyál sok folyadékot, de ne cukros lóhugy kólát meg társait hanem ásványvizet, de ne bubisat!
A sporttól jobb lesz a közérzeted, rendszerességre és rendre nevel, egészségesebb leszel és jobban is érzed magad, és jobban is teljesítesz tőle!
Tehát kocogj, ugráló kötelezz, fekvőtámasz, guggolás, húzódszokás, tolózkodás stb. ezeket egy játszótéren is megteheted bárhol.
Ne a gép előtt ülj ha ezeket csinálod már, hanem menj emberek közé! Tökmindegy hová vagy mikor, tőlem az operába is mehetsz vagy akármilyen rendezvényre, találkozóra, csak menjél olyan helyre ahol sok az ember. Többen látnak, többeket látsz, több esélyed van megismerni embereket, csajokat, azok barátnőit, és azok barátnőinek a barátnőit és így tovább.... stb.
Jártasd a pofádat, és beszélj csajokkal, mert a csajok ha valamit tudnak, akkor beszélni, de azt nagyon és sokat, és a semmiről is! Mindeközben ne a haverja akarj lenni (legalábbis annak ne akit fel akarsz szedni), hanem éreztesd vele, hogy meg akarod dugni, de ne így szó szerint, ne pejoratív értelemben vedd ezt, hanem éretten gondolkodva! Ez nem durva és soviniszta dolog! Természetes, hogy meg akarod dugni és ezt sugárzod felé, de persze nem mondod ki, és nem utalsz rá egyértelműen, mert az riasztó és a nők számára túl egyszerű állatias dolog, és taszítja őket! Mégis, ezt kell sugallnod burkoltan! Légy udvarias, légy előzékeny, és szeresd és tiszteld a nőket, és ne verd át őket, és légy velük nagyon figyelmes, és törődő, de mindeközben mondogasd magadba, hogy "Meg akarlak b@szni! Meg akarlak b@szni! Meg foglak b@szni!" és ezt most tényleg senki ne vegye sértőnek egy nőre nézve mert amilyen durván hangzik annyira nem durva, hanem természetes! A nő is ezt akarja, csak nem mint egy gép, és nem durr bele módon, és persze te sem így akarod, de a lényeg valahol mégis ez, mert ez lesz a vége a dolognak ha jól csinálod.
Ha kapcsolatot akarsz akkor discoban hiába ismerkedsz! 1000 lányból 1 normális és nem azért van ott, mert be akar b@szni vagy tépni, vagy a barátjával van, vagy teljesen hülye p|csa ribanc, vagy csak simán csont hülye.
Vannak ott is rendesek meg normálisak, de mondom 1000-ből ha 1 és az meg nem fog tudni ott ismerkedni veled, mert a discoban csak úgy lehet, ha tapizol, nyúlkálsz, rámozdulsz valakire, és kb aznap este már dugod is. Ehhez viszont egy ribanc kell meg sok önbizalom, és/vagy sok önbizalom meg egy fullos kb modell külső, ami nyilván neked és nekem sincs és itt az oldalon ebben a témában senkinek!
Na jó itt abbahagyom mert sok leszek!
Azt még leírom, hogy 29 éves vagyok, sokadik kapcsolatomon vagyok túl, de 24 voltam mikor elvesztettem a szüzességem, és nem szégyellem, hanem elfogadom. Így alakult, semmiről nem maradtam le, és ha nem is volt száz nő meg nekem mint a mai tizenéveseknek, nekem minőségi partnerkapcsolataim voltak, akár szexpartner esetén akár kapcsolat esetén!
Annak az idiótának akiről az elején írtam pedig üzenem, hogy 24 évesen az első szex alkalmával nagyon is felállt, jól csináltam, és jól teljesítettem és a lány akivel voltam nem tudta, hogy szűz vagyok, sőt azt gondolta, hogy én már sokkal tapasztaltabb lehetek mint Ő, és már jó pár nőn túl vagyok. Nem dicsekedni akarok, és nem büszkélkedni ezzel, ügyes voltam, és figyeltem rá, és kényeztettem és nem csak a farkamra húztam ahogy manapság ez normális "szexuális szokás" a beképzelt majom férfiak között, akik közül már sokan tizenévesen egy darab húsként kezelik a nőket, és csak saját magukra gondolnak, és ki sem képesek elégíteni egy nőt normálisan, nem hogy párkapcsolatban élni, a házasság meg egyenesen tabuvá vált manapság, mint valami leprára úgy tekintenek rá! Hogy miért? Mert szánalmasak az emberek, és mert senki képes felelősséget vállalni, vagy felelősséggel élni és másokat is szeretni saját magán kívül!
Na befejeztem, kösz ha elolvasott valaki!
Kérdező, nagyon hosszú út áll még előtted, rengeted dolgot kell még valószínűleg átértékelned. Erre a kérdésedből jöttem rá. :)
Mr. Holmes
23-as!
Bármilyen hihetetlen, de végigolvastam az egész megaméretű hozzászólásodat. Nem volt semmi.
30/f
Egy elírásomat javítanám a hosszú monológomból:
"Mert szánalmasak az emberek, és mert senki képes felelősséget vállalni,"
helyesen:
"Mert szánalmasak az emberek, és mert senki nem képes felelősséget vállalni,"
Tényleg köszi és 'respect' azoknak akik végigküzdötték az irományom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!