Komolyan van esélye prosti nélkül elveszítenie a szüzességét egy 23-24 éves srácnak?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 2. 10:43
1/13 anonim válasza:
Van, és most a tapasztalat beszél belőlem. :)
2/13 anonim válasza:
Miért ne lenne?:D Nincs a homlokodra írva, hogy szűz vagy.
3/13 A kérdező kommentje:
Úgyis leszűrik, főleg, hogy még csókom se volt.
2012. ápr. 2. 10:44
4/13 anonim válasza:
Itt az ideje hogy megtapasztald akkor mi a jó! Minden kezdet nehéz, szedd össze magad, és légy határozott, élvezd amit csinálsz, ne akarj megfelelni senkinek, csak tedd azt ami jól esik! A partnerre persze szakíts sok figyelmet, figyeld a reakcióit, csodás élmény lesz, ha te is úgy akarod!
5/13 anonim válasza:
Minden kezdet nehéz, de ez mindennél könnyebb, hidd el és bízz magadban, jön minden magától!
6/13 anonim válasza:
Ha ezt nem tekinted problémának,akkor van esélyed!
7/13 anonim válasza:
Esély mindig van, de akarsz-e rá várni még tovább is, azt te tudod.
8/13 anonim válasza:
Van rá esély, de eléggé minimális. Szóval menj nyugodtan prostihoz. ;)
9/13 anonim válasza:
6-osnál a pont, ne hátrányként tekints erre, akkor persze h sugárzik belőled. és ne úgy ismerkedj h az lebegjen a szemed előtt h talán vele veszíted el (tudom h nehéz, én is későn veszítettem el), hanem csak szimplán ismerkedj a lányokkal, ne görcsölj ezen a szüzesség dolgon, aztán majd alakulnak a dolgok, vszínűleg nem az első csajjal, de előbb-utóbb úgyis megtalálod azt aki neked kell;)
10/13 anonim válasza:
ha úgy állsz hozzá, hogy úgysem sikerül akkor biztosan nem is fog! beszélni tudsz, akkor hazudni is tudsz. ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!