Csak én érzem betegesnek, vagy tényleg nem normális 14 évesen elveszteni a szüzességet?!
8.-os vagyok, és az évfolyamtársaim közül 5-6-an már elvesztették a szüzességüket. Nem tudok rájuk úgy ránézni, hogy ne jusson ez az eszembe..
Túlreagálom, vagy tényleg nem normális? Légyszi értelmes válaszokat! Köszi
nem normális, mivel még gyerekek. és gyerekek ne csináljanak olyat, ami felnőtt dolog, mert csak nevetségesek lesznek.
különben meg, h azzal dicsekednek, h már szexeltek, egyáltalán nem igaz. miért is nem sz.rod ezt te le?
Köszönöm a válsazokat... de higyjétek el, leszarnám, csak jó barátnőim/barátaim, és nem tudok úgy rájuk nézni, ahogy eddig, teljesen másnak látom őket..
Köztük 2-2 pár egymással csinálta, és az egyikben nem is járnak. Nem értem őket, csalódtam bennük... ezt kérdezem, hogy jogosan-e?!
Szerintem sem normális.
Egyébként meg tényleg nem biztos,hogy igaz is amit mondanak.
Ez nagyban függ a körülményektől (milyen indíttatásból teszi, és kivel, úgy értem, menőzésből, vagy nehogy lemaradjon, egy buliban részegen... vagy van egy normális kapcsolata, szereti a párját, és úgy érzi, tényleg akarja...)
Èn is ennyi voltam, nem bántam meg, és nem érzem magam nem normálisnak, vagy betegnek miatta. Komoly kapcsolat volt (és azóta csak még komolyabb lett...)
23N
Szerintem se normális, jogosan csalódtál bennük. Bár ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, és elvileg senki másnak nincs köze hozzá, de gondolom ők még menőznek is vele.
A húgom alig volt 13 mikor elveszítette, igaz kb fél éve volt együtt a sráccal, de akkor is korainak tartom. Továbbá nekem is voltak ilyesmi osztálytársaim, én 15 éves koromig nem is jártam még senkivel, némelyikük meg már az ötödik pasiját falta hetedikesen.
Aztán 16 évesen 7 hónap járás után vesztettem el olyannal, akit azóta is szeretek, és együtt vagyunk. Ezt már inkább normálisnak tartom.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!