Mi a véleményetek arrol ha valaki táborban vesziti el a szüzességét?
Figyelt kérdés
Tavaly náyron ott jöttem össze egy fiuval és le is feküdttem vele de nem bántam meg.2012. márc. 31. 14:29
1/11 Hirig válasza:
teljesen normalis, ha megfelelo korulmenyek kozott tortent
2/11 anonim válasza:
hát semmi ottvesztesd el ahol akarod a te dolgod de akkor csak ha 13 felet
25/kecske
3/11 A kérdező kommentje:
és idén is vele leszek egy táborba és még mindig szeretjük egymást de nem vagyunk együtt igy mit tegyek?? de mondta ö is hogy még mindig engem szeret és nembánt meg semmit ilyenkormit tegyek ,?
2012. márc. 31. 14:34
4/11 anonim válasza:
Az, hogy így jártál. Milyen kérdés már ez? Mi lenne a véleményem róla? Az hogy bűnt követtél el? Vagy épp ellenkezőleg, hőstettet?
5/11 A kérdező kommentje:
az hogy a barátaim akik tudtak rola mind megszoltak és ezér vagyok kiváncsi más véleményére enyi.
2012. márc. 31. 14:40
6/11 anonim válasza:
Üzenem barátaidnak, hogy foglalkozzanak a saját magánéletükkel.
7/11 A kérdező kommentje:
oks
2012. márc. 31. 15:01
8/11 anonim válasza:
a tábort esetleg névtelenül megneveznéd a kedvemért? Akár privátban is jöhet :))
9/11 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem baj. Az a lényeg hogy jók legyenek a körülmények, és maga az esemény. :)
10/11 A kérdező kommentje:
miért érdekel a tábor ??
2012. márc. 31. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!