Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan jobb elveszítenie a...

Hogyan jobb elveszítenie a szüzességét egy nőnek?

Figyelt kérdés

A párommal próbálkoztunk a finom behatolással és a kissé erőteljesebbel is. Végülis a teljes behatolás nem történt meg. Arra lennék kiváncsi (és elsősorban a tapasztalt hölgyek véleményét szeretném kikérni) hogy melyik módszer a jobb? Ha finoman, lassan történik a behatolás, vagy ha egy pillanat alatt, erősebben?

Sajnos az eddigi tapasztalatok elég fájdalmasak voltak...

2008. aug. 19. 19:39
 1/5 anonim válasza:
100%

Szia!

Szerintem válasszátok először a lassú, finom behatolást! Fontos h hosszú legyen az előjáték...és lazulj el, ne görcsölj! És ne aggódj...még az sokadik bahatolás is fájdalommal jár valakinél!

2008. aug. 19. 19:59
 2/5 anonim válasza:
80%

Szerintem mindenképpen lassan! Hogy jobban csúszzon használhattok sikosítót is!

Egyébként nekem még 2 év után is először jobban esik, ha szép lassan csusszan belém a barátom, a gyors az kicsit felis sért...:S

2008. aug. 19. 20:34
 3/5 A kérdező kommentje:
A sikossággal nincs gond...
2008. aug. 19. 20:39
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
háth,most az eőttem szólók lehet leszavaznak...de sztem jobb az ha eröteljesen..az fáj2 másodpercig,amikor meg rakja beléd lassan az sokig húódik és fáj..igy meg nem oalan szörnyű..az én barátom egy határozott mozdulattal csinálta,mondom abban a pillben fájt,utánna semmi gond...:)úgyis a pillanat majd adja magát hogy legyen,bízd magad a párodra:)
2008. aug. 20. 19:01
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a fiú feküdjön a hátára és a lány üljön bele. (Főleg, ha a síkossággal nincs gond...) Én annak idején így veszítettem el, mindketten szüzek voltunk és nagyon jó volt mégis. Szóval sokat játszani a puncival, simogatni a makkal, ameddig már nem bírtok magatokkal, aztán gyorsan belecsüccsenni...
2008. aug. 22. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!