Miért ilyen pokoli nehéz elveszítenie az embernek a szüzességét?
Figyelt kérdés
2012. okt. 26. 02:01
2/27 anonim válasza:
Költői kérdés:
Fiú vagy lány vagy?
3/27 anonim válasza:
sajnos már érkezett 2 válasz is
4/27 anonim válasza:
Most őszintén: Erre milyen választ vársz?
5/27 A kérdező kommentje:
Nem. Egy egyszerű, átlagos srác vagyok, aki csóró és mellette még eléggé zárkózott is. Erre most jöhetnek a jó tanácsok, hogy nyissak az emberek felé. Pénz nélkül egyáltalán hogy? Anyagi helyzetemnél fogva maximum ilyen züllött, alja alakok fogadnának be maguk közé, velük meg nem sok közös lenne bennünk, ezért inkább kihagynám.
2012. okt. 26. 02:10
7/27 A kérdező kommentje:
25
2012. okt. 26. 02:11
8/27 anonim válasza:
akkor csak van munkahelyed vagy talán suliba jársz ahol vannak emberek akikkel tudnál kapcsolatot létesíteni is akár szexuálisan akár csak haverkodás szintjén nem gondolja jó Uram?
9/27 A kérdező kommentje:
Zárkózott vagyok. Egy nő sem jött úgy oda hozzám, én meg nem tudom mit mondjak nekik. Ha beszélgetek velük mindegyik haver lesz, ennyi. Azt meg nyíltan csak nem kérdezhetem meg tőlük, hogy szexelnének-e velem. Főleg, hogy utána minden nap találkozunk.
2012. okt. 26. 02:16
10/27 A kérdező kommentje:
jav: Úgy értem ha visszautasít minden nap a szemébe kell néznem.
2012. okt. 26. 02:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!