Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért ilyen pokoli nehéz...

Miért ilyen pokoli nehéz elveszítenie az embernek a szüzességét?

Figyelt kérdés

2012. okt. 26. 02:01
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

ajjajj. az a baj hogy látják rajtad szerintem hogy zárkozott félős alak vagy.ha belül igy is érzel próbálj felülemelkedni rajta.

jobb lesz a kisugázásod is mosolyogj, érdeklődj felőlük, hogy milyen napjuk satöbbi és akin látod hogy vevő rád arra próbálj minnél több időt szentelni az lesz a befutó aztán nincs más hátra mint előre mozi sütizés miegymás én drukkolok neked!

2012. okt. 26. 02:19
 12/27 Honorare válasza:
ne gorcsolj! mert annal rosszabb lesz!
2012. okt. 26. 02:19
 13/27 A kérdező kommentje:
Ne görcsöljek? Eddig sem érdekeltem senkit, de görcsölni csak most kezdek csak igazán. Van valami olyan hely, ahova ingyen el lehet menni (szórakozóhelyre gondolok) és sokaknak van jó tapasztalata vele? Ott talán könnyebben leküzdhetném. De a napi rutinnal 25 éve nincs szerencsém, miért pont most lenne? Így is vészesen közeleg az idő, amikor már a szórakozóhelyeken is túl öreg leszek, akkor aztán végleg elszáll minden lehetőségem.
2012. okt. 26. 02:27
 14/27 anonim ***** válasza:
69%
szóval 25 éves szűz srác vagy? remek, én meg 21 éves szűz lány. Megoldhatnánk egymás problémáit.
2012. okt. 26. 02:31
 15/27 anonim ***** válasza:
9%
"züllött alja alakok" szégyelld magad, hogy lehetsz ilyen sznob? így ne csodálkozz, hogy senkinek sem kellesz. ennyi idősen meg már nehéz elkezdeni a csajozást. problémáid lesznek az ágyban, nem fog rendesen felállni. bénázni fogsz, kinevetnek és otthagynak. azt te se gondolod, hogy egy lánynak nem tűnik fel, hogy még sose csináltad? az a különbség közted és az alja alakok között, hogy nekik van vagy volt és valószínűleg lesz is nemi életük, neked meg nem.
2012. okt. 26. 02:31
 16/27 Honorare válasza:
10%

1. Valami Discoba menj el vagy valami olyan helyet keres ahol valamelyest normalis csajok jarnak....

2. Igyal egy kis sziverositot! 1 sor 2 feles megteszi...

3. Valasz ki egy csajt aki nem 10 masik csajjal es a baratjaval van...

4. Ne azzal kezd, hogy: megdughatlak!

5. ha nem vagy fletnis, akkor innen mar sima ugy!!!

OKES?!

2012. okt. 26. 02:35
 17/27 anonim ***** válasza:

egyébként lehet hogy neked való lenne a netes társkeresés arra mégnem gondoltál??

van egy csomó olyan oldal szerintem neked az lenne a tuti ha berezelős fajta vagy azt tudom ajánlani

2012. okt. 26. 02:38
 18/27 A kérdező kommentje:

Igen, sznob vagyok, aki nem dohányzik, alkalmanként iszik és próbál anyagi helyzetéhez mérten egészségesen élni. De sajnálom, ha bárkit megsértettem a "züllött alakok" kifejezéssel.

Honorare: Ezek újra és újra felbukkannak, mint legenda, de senki nem akarja megmondani, hogy ezek a helyek hol vannak?

2012. okt. 26. 02:47
 19/27 Honorare válasza:

a kornyekeden hova jarnak a foiskolasok? gimnazistak? ennek nez utana!

Kerdez meg egy foiskolast!

es ott a megoldas!

Hol laksz?

2012. okt. 26. 02:58
 20/27 anonim ***** válasza:
58%

Nem tudom, miért tekintenek sokan egy szűz lányra vagy fiúra úgy, hogy az ilyen ember értételen.

ne másoknak próbál megfelelni. Engem nem érdekel, mit mondanak rólam az emberek.

Nézd, én idősebb vagyok Nálad, de régóta eldöntöttem, azzal a lánnyal fogom elveszteni, akit igazán szeretni fogo és ő viszont engem.

2012. okt. 26. 07:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!