Ha valaki eladja a szüzességét a pénzt utalással kapja meg?
Félreértés ne essék, nem szeretném eladni (már nincs is mit eladni) csak puszta kíváncsiság, mivel manapság elég felkapott a téma és nem értem, hogy hogyan oldják meg.
1. ha nem egy országból valóak -különböző bank - az utalás több napig tart, először átutalja? utána ejtik meg a dolgot? és ha megkapja a pénzt lelép? Vagy utána utal, megejtik és mégsem utalja a pénzt?
2. Például azon a számlán amire utalja nincs extrémebb mozgás, most meg mondjuk 2-3 milliót (tudom, hogy sok, de ha egyszer lúd...:D ) kap rá a bank nem néz utána, hogy mégis honnan van annyi pénze? Adóznia nem kell? Bünti? Nem minősül prostitúciónak? Kivenni egyszerre nem veheti ki, de mennyit von le a bank?
3. Kézpénzben nyilván nem fizeti ki, mert nem egészséges dolog annyival futkosni... Meg mi van akkor, ha a beépített embere elveszi a csajtól az utcán?
Tudom, hogy sok a kérdés, de szerintem elég érdekes a téma, nem tudom, hogy hogyan tudják ezt megoldani :) ez csak elméletben érdekel, mert nem is adnám el, meg nincs is már meg :D egyszerű kíváncsiság :)
Köszönöm előre is a válaszokat :)
Te tényleg azt hiszed, hogy ilyen sokat ér egy csaj szüzessége?:) Ingyen meg lehet kapni szinte bárkijét. Aki fizet érte, az is csak maximum azért fizet hogy ne várjon rá egy-két hetet mire befűzné a kiscsajt, hanem egyből tegye szét neki. Ez ha ér egy félhavi fizut akkor lehet hogy sokat is mondtam. Bár az ilyeneket a legjobb átverni. Aztán pisloghat a kis hülye.
Amúgy a k*rvákat készpénzzel szokták kifizetni. Te nagyon sötét lehetsz!:D Még hogy nem minősül prostitúciónak?:D Ilyet kérdezni... Beszarok:D:D Büszke lehetsz magadra:D
Én nem hiszek semmit: Új Zélandon egy tini eladta egy idegennek a szüzességét $45,000-ért. Egy másik: amerikai csajszi £2.5millióért. Román csajszika £8,800-ért. Linkeljem a cikkeket? :) Igen, készpénzzel fizetik, de azért nehezen hiszem el, hogy ennyi pénzzel sétáljon hazáig. Miért is vagyok sötét? :)
Egyébként nem azt kérdeztem, hogy kiét lehet megkapni és mennyiért, sőt azt sem, hogy vajon miért fizetnének neki, de még azt sem, hogy szerinted mennyit ér, csupán az "üzleti" része/megoldása érdekelt :)
Elmondom kedves, miért nem működne nálunk az átutlás téma.
Ad1: a bank minden asszem 2 M ft fölötti pénzmozgást köteles jelenteni a NAV-nak(adóhatóság).
Az azonnal kijön és meg fogja kérdezni a pénz forrását, és ha nincs róla számlád, mert ugye hogy lenne, akkor mindjárt jöhet az adócsalád vádja. Ha meg megmondod a frankót honnan van akkor meg prostitúcióért (is) bevarrhatnak. Szóval akinek itt van egy kis esze, az készpénzben éri, ha nagyon fosik, érdemes egy bank mellett lévő hotelben megejtenie a dolgot. Vagy otton és utána bezárnia házitrezorba. :)
Egyébként megsúgom neked: grasszálna emberek 2M forintokkal a zsebükben manapság is, mi is, mert építkezünk. Persze igyekszünk minél hamarabb építőanyagra váltani a kp-t, mielőtt valaki megneszelné. De most igazából ha téged a pénzügyi/adóelkerülési oldala érdekel, akkor miért itt teszed fel a kérdést? :)
Amúgy meg szerződést kell kötni. :)
Egymás között. Úgyse mer tegyik sem bírósághoz fordulni, de valamelyest megnyugtatják vele egymást. :D
Nyilván nem. Csak azért írtam, hogy elmondjam, hogy maga a prostitúció Magyarországon alapesetben még nem bűncselekmény. Egyébként hallottam már olyant, hogy valaki ki akarta váltani, erre amikor az ügyintéző megtudta, hogy mire, elszaladt. Az osztályvezető kezelte a helyzetet. :D
Ja és rendszeres szűrővizsgálaton kell részt venni, amit igazolni is kell tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!