Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha valaki eladja a szüzességét...

Ha valaki eladja a szüzességét a pénzt utalással kapja meg?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék, nem szeretném eladni (már nincs is mit eladni) csak puszta kíváncsiság, mivel manapság elég felkapott a téma és nem értem, hogy hogyan oldják meg.

1. ha nem egy országból valóak -különböző bank - az utalás több napig tart, először átutalja? utána ejtik meg a dolgot? és ha megkapja a pénzt lelép? Vagy utána utal, megejtik és mégsem utalja a pénzt?

2. Például azon a számlán amire utalja nincs extrémebb mozgás, most meg mondjuk 2-3 milliót (tudom, hogy sok, de ha egyszer lúd...:D ) kap rá a bank nem néz utána, hogy mégis honnan van annyi pénze? Adóznia nem kell? Bünti? Nem minősül prostitúciónak? Kivenni egyszerre nem veheti ki, de mennyit von le a bank?

3. Kézpénzben nyilván nem fizeti ki, mert nem egészséges dolog annyival futkosni... Meg mi van akkor, ha a beépített embere elveszi a csajtól az utcán?

Tudom, hogy sok a kérdés, de szerintem elég érdekes a téma, nem tudom, hogy hogyan tudják ezt megoldani :) ez csak elméletben érdekel, mert nem is adnám el, meg nincs is már meg :D egyszerű kíváncsiság :)

Köszönöm előre is a válaszokat :)

2012. okt. 22. 21:28
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
mivel a szüzesség eladása személyes találkozást igényel, gondolom megoldható akkor a tranzakció is :)
2012. okt. 22. 21:35
 2/10 A kérdező kommentje:
Tételezzük fel, hogy akkor oldják meg, pl. a csajszi szeme láttára utalja át, akkor is több nap is lehet akár míg átér... ha meg kézpénz akkor az veszélyes is lehet, mert annyi pénzzel grasszálni...
2012. okt. 22. 21:44
 3/10 anonim ***** válasza:
akkor hát marad - egy harmadik személy közreműködésével - történet
2012. okt. 22. 21:50
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Te tényleg azt hiszed, hogy ilyen sokat ér egy csaj szüzessége?:) Ingyen meg lehet kapni szinte bárkijét. Aki fizet érte, az is csak maximum azért fizet hogy ne várjon rá egy-két hetet mire befűzné a kiscsajt, hanem egyből tegye szét neki. Ez ha ér egy félhavi fizut akkor lehet hogy sokat is mondtam. Bár az ilyeneket a legjobb átverni. Aztán pisloghat a kis hülye.

Amúgy a k*rvákat készpénzzel szokták kifizetni. Te nagyon sötét lehetsz!:D Még hogy nem minősül prostitúciónak?:D Ilyet kérdezni... Beszarok:D:D Büszke lehetsz magadra:D

2012. okt. 22. 22:09
 5/10 A kérdező kommentje:

Én nem hiszek semmit: Új Zélandon egy tini eladta egy idegennek a szüzességét $45,000-ért. Egy másik: amerikai csajszi £2.5millióért. Román csajszika £8,800-ért. Linkeljem a cikkeket? :) Igen, készpénzzel fizetik, de azért nehezen hiszem el, hogy ennyi pénzzel sétáljon hazáig. Miért is vagyok sötét? :)

Egyébként nem azt kérdeztem, hogy kiét lehet megkapni és mennyiért, sőt azt sem, hogy vajon miért fizetnének neki, de még azt sem, hogy szerinted mennyit ér, csupán az "üzleti" része/megoldása érdekelt :)

2012. okt. 23. 00:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Nézd, a csaj megkapja készpénzben, és elmegy a bankba, aztán jónapot
2012. okt. 23. 01:38
 7/10 Dionsyia ***** válasza:

Elmondom kedves, miért nem működne nálunk az átutlás téma.

Ad1: a bank minden asszem 2 M ft fölötti pénzmozgást köteles jelenteni a NAV-nak(adóhatóság).

Az azonnal kijön és meg fogja kérdezni a pénz forrását, és ha nincs róla számlád, mert ugye hogy lenne, akkor mindjárt jöhet az adócsalád vádja. Ha meg megmondod a frankót honnan van akkor meg prostitúcióért (is) bevarrhatnak. Szóval akinek itt van egy kis esze, az készpénzben éri, ha nagyon fosik, érdemes egy bank mellett lévő hotelben megejtenie a dolgot. Vagy otton és utána bezárnia házitrezorba. :)

Egyébként megsúgom neked: grasszálna emberek 2M forintokkal a zsebükben manapság is, mi is, mert építkezünk. Persze igyekszünk minél hamarabb építőanyagra váltani a kp-t, mielőtt valaki megneszelné. De most igazából ha téged a pénzügyi/adóelkerülési oldala érdekel, akkor miért itt teszed fel a kérdést? :)

Amúgy meg szerződést kell kötni. :)

Egymás között. Úgyse mer tegyik sem bírósághoz fordulni, de valamelyest megnyugtatják vele egymást. :D

2012. okt. 24. 14:00
 8/10 anonim ***** válasza:
A prostitúció önmagában még nem bűncselekmény. Lehet rá vállalkozóit kiváltani, adózni, stb. A pr. elősegítése, futtatás, arra való kényszerítés, stb. a bűncselekmény. Van még néhány dolog, amire oda kell figyelni (tiltott zónák pl. iskolák, templomok, nagykövetségi épületek x méteres körzete.)
2012. okt. 25. 02:21
 9/10 Dionsyia ***** válasza:
OKés, ez igaz,de szerinted az érintett hölgyek a fenti tranzakció kedvéért kiváltanák a vállalkozóit? :)
2012. okt. 25. 14:03
 10/10 anonim ***** válasza:

Nyilván nem. Csak azért írtam, hogy elmondjam, hogy maga a prostitúció Magyarországon alapesetben még nem bűncselekmény. Egyébként hallottam már olyant, hogy valaki ki akarta váltani, erre amikor az ügyintéző megtudta, hogy mire, elszaladt. Az osztályvezető kezelte a helyzetet. :D

Ja és rendszeres szűrővizsgálaton kell részt venni, amit igazolni is kell tudni.

2012. okt. 26. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!