Mivel lehet elveszíteni a szüzességet?
Figyelt kérdés
műfasszal el lehet veszíteni a szüzességet?
18/L
2012. okt. 14. 20:59
2/10 anonim válasza:
a szűzhártyát el tudod vele szakítani, imitálhatod vele a kefélést, de a szüzesség elvesztését arra szoktuk érteni, amikor először fekszel le egy fiúval.
3/10 BubisBublek860 válasza:
Minek műf@sz? Itt vagyok én neked ;)
4/10 Gyakori Ferenc válasza:
#2 csefy véleményét osztom. Nálam is külön értelme van a szűzhártya átszakításának és a szüzesség elvesztésének. Ugyanis a szűzhártya bármikor, sportolás, stb közben átszakadhat, akkor ennyi erővel a "mozgás elveszi a szüzességed"?...
6/10 anonim válasza:
ha pl valaki először kártyázik arra szokták mondani hogy szűz kéz szerencsét hoz. namármost ha te kártyázni egy műfasszal ülsz le, akkor szerintem elég sokan értetlenül fognak rád nézni.
7/10 anonim válasza:
Felajánlom a farkam azzal el lehet!
10/10 anonim válasza:
Ne minket kérdezz hanem kérdezd meg anyukádat, és ő majd elmondja nekoed hogy és miként megy. Szerintem 10 évesen nem ezzel kéne foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!