Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Külföldi utazás előtt nem...

Külföldi utazás előtt nem meggondolatlanság elveszíteni a szüzességet?

Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok, még szűz, a barátommal fél éves kapcsolatban vagyunk. Vasárnap Párzsba utazunk egyhetes nyaralásra, s ő már nagyon szeretne úgy igazából is megkapni, eddig ugyanis csak pettig volt közöttünk. Én is benne vagyok a dologba, de az igazság az, h nagyon izgulok, h ha esetleg valami szövődmény lenne a szüzességem elvesztése után, még nődoki sem lenne a közelben, s emiatt meg kéne szakítanunk az utazásunkat. Jobb szeretném, ha akkor történne meg, amikor itthon vagyunk, ha esetleg bármiféle komplikáció fellépne. Ugyanis már megpróbálkozott a behatolással, de mindig nagyon fájt (kb. kétszer történt meg), s kértem, hogy hagyja abba. Igaz, utólag már úggy tűnt, h nem is olyan nagy a fájdalom, talán én parázom túl a dolgokat :)
2012. júl. 19. 07:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
75%
Mégis milyen szövődmény...? Ez csak szex, nem szívműtét.
2012. júl. 19. 08:11
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Uramisten... Azért nem aggódsz, hogy lezuhan a repcsi?
2012. júl. 19. 08:12
 3/13 anonim ***** válasza:
Ha együtt mentek akkor inkább ott. :D Párizs a szerelem városa :D
2012. júl. 19. 08:16
 4/13 A kérdező kommentje:
Azért nem, mert autóval megyünk :) De viccet félretéve, nekem van egy ismeősöm, aki a nőgyógyászaton kötött ki a szüzesség elvesztése után, mert nem állt el neki a vérzése, valami megsérült a hüvelyében. Későre ment dokihoz, még be is lázasodott. Szóval, lehetnek komplikációk. S ez az ismerősöm egyébként már boldog anyuka, s az a srác a férje, aki elvette s züzeségét. Szóval, nem egy bunkó valaki volt, aki figyelmetlen lett volna vele.
2012. júl. 19. 08:17
 5/13 A kérdező kommentje:
Á, egy F1-es hotelben szállunk meg, szóval nem lesz valami nagy durranás. Jobb szerettem volna egy normális három csillagos szállót legalább, ha már Párizsba visz :) De ez van :)
2012. júl. 19. 08:19
 6/13 mizuzizu92 ***** válasza:

Jajj tényleg mi bajod lehetne ??

Egyébként mért ne lenne ott nő doki ??

Ha biztosított vagy akkor Nemzetközi taj kártya .

Szóval utána kéne járni a dolgoknak , nem öngyilkos leszel amúgy se .

2012. júl. 19. 08:19
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Na hallod nem vagy semmi. Örülj h elvisz nyaralni. Még válogat h jaj csak ilyen hotel. Mit meg nem adnék ha eltölthetnék a párommal 1 kis időt párizsban. Vagy akárhol kettesben. Csak én és ő...... de jó lenne.
2012. júl. 19. 08:22
 8/13 mizuzizu92 ***** válasza:

Hát én is örültem volna ha bárhova eltudtam volna menni , a párommal nyaralni .

Én sátorban is el alszok csak azzal legyek akit szeretek .

2012. júl. 19. 08:26
 9/13 anonim ***** válasza:

"Azért nem, mert autóval megyünk :) De viccet félretéve, nekem van egy ismeősöm, aki a nőgyógyászaton kötött ki a szüzesség elvesztése után, mert nem állt el neki a vérzése, valami megsérült a hüvelyében. Későre ment dokihoz, még be is lázasodott. Szóval, lehetnek komplikációk. S ez az ismerősöm egyébként már boldog anyuka, s az a srác a férje, aki elvette s züzeségét. Szóval, nem egy bunkó valaki volt, aki figyelmetlen lett volna vele."

Te tényleg nagyon hülye vagy, vagy tényleg nagyon félsz a semmitől. Nem hallottam és nem is olvastam még, hogy bárki is belehalt volna a szüzessége elvesztésébe... Orvos meg mindenhol van, nem kötelező feltétlenül nőgyógyászhoz rohangálni. De ha te is jobban belegondolnál, hogy a szűzhártya csak hajszálereket tartalmaz (tehát nem fogsz elvérezni és a helyszínen meghalni) így nyugodtan mondhatom, hogy az ismerősöd vagy csak úgy kitalálta, hogy ő bizony ... vagy pedig csak szeret szopatni. (: És még csak lelkiismeret furdalásom sincs. És mint leírtam, orvos bármilyen hihetetlen, de még párizsban is van akik biztosan láttak már pinát.

Viszont hallottam egy legendát a Párizsi orvosoktól, hogy leszíjazzák és megerőszakolják a 23 éves női pácienseket, így inkább emiatt aggódj, ne a szívműtéted közben fellépő esetleges áramszünet miatt.

Nem akartalak megbántani, vagy megsérteni, de gondolom még semmit sem tudsz a szexről, hiszen még csak utána sem néztél, hogy mi hogyan mikor és miért. Így inkább el kéne halasztanod a szexet, nem előrébb hoznod, mert szerintem nem vagy te még elég érett ehhez.

2012. júl. 19. 08:32
 10/13 A kérdező kommentje:
Természetesen, tudom, h ott is van nődoki, de nem szeretném az időt azzal tölteni, h orvoshoz szaladgálok (ráadásul még a nyelvet sem ismerem, s azt se szeretném, h komplikáció miatt meg kelljen szakítanom a kirándulsunkat.
2012. júl. 19. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!