Külföldi utazás előtt nem meggondolatlanság elveszíteni a szüzességet?
Jajj tényleg mi bajod lehetne ??
Egyébként mért ne lenne ott nő doki ??
Ha biztosított vagy akkor Nemzetközi taj kártya .
Szóval utána kéne járni a dolgoknak , nem öngyilkos leszel amúgy se .
Hát én is örültem volna ha bárhova eltudtam volna menni , a párommal nyaralni .
Én sátorban is el alszok csak azzal legyek akit szeretek .
"Azért nem, mert autóval megyünk :) De viccet félretéve, nekem van egy ismeősöm, aki a nőgyógyászaton kötött ki a szüzesség elvesztése után, mert nem állt el neki a vérzése, valami megsérült a hüvelyében. Későre ment dokihoz, még be is lázasodott. Szóval, lehetnek komplikációk. S ez az ismerősöm egyébként már boldog anyuka, s az a srác a férje, aki elvette s züzeségét. Szóval, nem egy bunkó valaki volt, aki figyelmetlen lett volna vele."
Te tényleg nagyon hülye vagy, vagy tényleg nagyon félsz a semmitől. Nem hallottam és nem is olvastam még, hogy bárki is belehalt volna a szüzessége elvesztésébe... Orvos meg mindenhol van, nem kötelező feltétlenül nőgyógyászhoz rohangálni. De ha te is jobban belegondolnál, hogy a szűzhártya csak hajszálereket tartalmaz (tehát nem fogsz elvérezni és a helyszínen meghalni) így nyugodtan mondhatom, hogy az ismerősöd vagy csak úgy kitalálta, hogy ő bizony ... vagy pedig csak szeret szopatni. (: És még csak lelkiismeret furdalásom sincs. És mint leírtam, orvos bármilyen hihetetlen, de még párizsban is van akik biztosan láttak már pinát.
Viszont hallottam egy legendát a Párizsi orvosoktól, hogy leszíjazzák és megerőszakolják a 23 éves női pácienseket, így inkább emiatt aggódj, ne a szívműtéted közben fellépő esetleges áramszünet miatt.
Nem akartalak megbántani, vagy megsérteni, de gondolom még semmit sem tudsz a szexről, hiszen még csak utána sem néztél, hogy mi hogyan mikor és miért. Így inkább el kéne halasztanod a szexet, nem előrébb hoznod, mert szerintem nem vagy te még elég érett ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!