Külföldi utazás előtt nem meggondolatlanság elveszíteni a szüzességet?
Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok, még szűz, a barátommal fél éves kapcsolatban vagyunk. Vasárnap Párzsba utazunk egyhetes nyaralásra, s ő már nagyon szeretne úgy igazából is megkapni, eddig ugyanis csak pettig volt közöttünk. Én is benne vagyok a dologba, de az igazság az, h nagyon izgulok, h ha esetleg valami szövődmény lenne a szüzességem elvesztése után, még nődoki sem lenne a közelben, s emiatt meg kéne szakítanunk az utazásunkat. Jobb szeretném, ha akkor történne meg, amikor itthon vagyunk, ha esetleg bármiféle komplikáció fellépne. Ugyanis már megpróbálkozott a behatolással, de mindig nagyon fájt (kb. kétszer történt meg), s kértem, hogy hagyja abba. Igaz, utólag már úggy tűnt, h nem is olyan nagy a fájdalom, talán én parázom túl a dolgokat :)2012. júl. 19. 07:53
11/13 mizuzizu92 válasza:
Igen és az előzőhöz még annyit amit én leírtam , nemzetközi taj kártyát hogy megvizsgáljanak rendesen .
Ha nincs olyanod 1 nap alatt ingyen kilehet váltani .
A páromnak is van ,nekem is , és szeptemberben csináltatjuk a kisfiunknak is .
úgy hogy nincs mitől tartani , én se halottam ilyenről .
12/13 mizuzizu92 válasza:
Jézusom nem kell hidd el nem a szüzességed elvesztésében , fogsz meghalni .
Ugy csinálsz mint egy paranoiás liba , komolyan akkor nem szexelsz ha fosol .
Nem véletlenül a te döntésed ?? nem a mienk .
13/13 faricat válasza:
ekkora faksznit. nekem is fájt, mégsem lett semmi bajom, pedig úgy éreztem, kiszakad a méhem. az első az ilyen, túl kell esni rajta. amúgy nem törvényszerű, hogy vérezz az első alkalom után. ha úsztál vagy lovagoltál akkor már valószínűleg nincs szűzhártyád, nincs minek átszakadnia, nem fogsz vérezni. mondjuk én nem éltem spotos életet soha, mégsem véreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!