Ti mit gondoltok 15 évesen gáz elveszíteni a szüzességet? Csak mert mindenhol az megy, hogy akkor már ribanc meg stb. De ha szerelemből teszi akkor is?
Az enyém is megértette volna, de én mondtam, hogy nem akarom ezzel húzni az időt, szeretném, ha megtörténne... Nem muszáj lefutni a fölösleges köröket, nem kötelező a képmutatás.
(Ha valaki nem akarja, mert várni szeretne bizonyos okokból, az más... De ha valaki szeretné, hülyeség azért tologatni, mert x meg y mit gondol majd... Semmi közük hozzá...)
Utsó!
Mi a fenének vártál addig?
Olyan randa voltál, hogy 9 évesen nem volt pasid aki elvette volna a szüzességedet?
Erre mégis milyen választ vársz?
Egy 9 éves meg egy 15 éves között testileg, agyilag, lelkileg is mérföldkövek vannak, nem vagy normális, ha ezt akarod összehasonlítani...
Régi ez a kérdés,nem aktuális a téma már de azért írok..:D
szerintem mindenki döntse el mit akar és mit ne,ha ő el szeretné vesztené a szüzességét veszítse. szerelemből. nem tudom miért lenne ribi ezért valaki még ha "csak" 15 éves is :D amikor kérdezte akkoris fiatal volt , szerintem éljen a pillanatnak ha csak mások tartanák vissza, nincs értelme a jövőbe nézni mert az még NINCS ITT. Aki várni akar várni fog aki meg nem akar no képmutatás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!