Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ti mit gondoltok 15 évesen...

Ti mit gondoltok 15 évesen gáz elveszíteni a szüzességet? Csak mert mindenhol az megy, hogy akkor már ribanc meg stb. De ha szerelemből teszi akkor is?

Figyelt kérdés

#szüzesség #gáz-e?
2012. okt. 9. 18:36
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
0%

Nem ledegradálni kell a másikat, senkibe nem látunk bele.

Maga nevében nyilatkozzon mindenki, mit bánt meg, és mit nem.

Én nem múltam még el 15, mikor megtörtént.

Szerelemből. Nem bántam meg, soha nem is fogom. (A csitrit kikérem, már csak azért is, mert ma töltöttem a 24-et...:-D)

Hogy átlagban mennyire hosszú életűek ezek a kapcsolatok, azt nem tudom, az enyém lassan 10 éve tart. (Igaz, 5 év után volt egy hosszabb szünetünk, viszont az után fordult igazán komolyra a kapcsolatunk.)

Én nem azt mondom, hogy gyerünk, 15 évesek, keféljetek...

De ha úgy érzi, eljött az alkalom, mert szerelmes, mert (korosztályához képest) komoly kapcsolata van, és felkészült, akkor nem kellene ítélkezni. Nem mindenki olyan zöld, és nem mindenki birka, mint ahogy próbáljátok beállítani...

A ribanc pedig még mindig az, aki fűvel-fával-bokorral, meg aki épp nem siet annyira...

2012. okt. 9. 21:59
 22/34 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

és ha érett gondolkodású?"

ha érett gondolkodású ennél el tudnád dönteni...

személy szerint ha az apád lennék már csak a kérdés feltevéséjért is úgy vágnálak nyakon hogy egy hétig fel se kelsz

2012. okt. 10. 10:11
 23/34 anonim ***** válasza:
0%
Utsó, inkább ne vállalj gyereket... Nem való az neked!
2012. okt. 10. 12:31
 24/34 anonim ***** válasza:
0%
Aki 18 alatt veszti el az rib@nc. Én bezzeg 20 évesen vesztettem el.
2012. okt. 10. 18:09
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Mivel megkérdezted, hogy mi a fäsz van, azért azt gondolom, hogy szerintem te olyan bizonytalan vagy, minta Deák Bill a 11-es rúgásnál. Inkább várj. Nem lóverseny, nem kötelező 15 évesen, van még időd bőven.
2012. okt. 10. 18:11
 26/34 anonim ***** válasza:

énis 15 voltam mikor lefeküdtem a barátommal,(ő 2évvel idősebb mint én)abszolút nem bántam meg.még most is együtt vagyunk (lassan 4éve)

19/N

2012. okt. 10. 21:43
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

Utsó, inkább ne vállalj gyereket... Nem való az neked!

azért mert nem engednék meg mindent nekik mint ezeknek a nyálas homokos emósok szülei ? :O és embert próbálnék belőle faragni nem elkényeztetett hülye gyereket ? amit mondtam van benne némi túlzás de a lényeg kivehető

2012. okt. 10. 22:15
 28/34 anonim ***** válasza:

Hogy valakinek 15 évesen van egy normális kapcsolata (nem tegnap jöttek össze beb@szcsizva egy buliban), és van köztük szex, meg hogy valaki emo, annak semmi köze egymáshoz.

És ha normálisan van egy gyerek nevelve, az nem fogja átb@szni a szüleit, mert nem kényszerül rá...

2012. okt. 11. 07:53
 29/34 anonim válasza:

22. 27.

Tökéletesen igazad van!

2012. okt. 11. 11:54
 30/34 anonim ***** válasza:
ha 15 évesen van egy normális kapcsolata akkor a pasi megfogja érteni hogy mért nem
2012. okt. 11. 13:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!