Legjobb baráttal elveszíteni a szüzességünket?
Figyelt kérdés
szerintetek?
mindketten szüzek vagyunk
16/L, 17/F
2012. okt. 7. 21:00
1/16 anonim válasza:
Nem tenném a helyetekben... Elrontaná a barátságotokat.
2/16 anonim válasza:
ha így álltok egymáshoz miért nem jártok?
4/16 anonim válasza:
Baráttal barátkozni illik nem pedig lefeküdni!
6/16 anonim válasza:
Attól függ...
Amúgy szerintem alapból nem ajánlott, de lehet spec helyzet (függ a barátságtól, a gondolkodásmódotoktól, stb.) amikor lehet, hogy megérné. Ezt igazából csak ti tudjátok eldönteni.
7/16 anonim válasza:
Kérd meg apukád, vagy a bátyádat/öcsédet. Esetleg ha van kutyátok, az is megteszi.
8/16 anonim válasza:
En tavaly vesztettem el a szuzessegem a "legjobb" baratommal. Eppen angolt korrepeteltunk. Nem bantam meg. Amugy is sz@r barat volt. Es csak h megemlitsem nem spontan volt. Az en reszemrol nem. Nagyon akartam es pont vele. Szoval ha erdekel valami irhatsz nekem csajszi.
9/16 anonim válasza:
Nem jó ötlet. De annyi előnyötök mindenképp lesz hogy nagyon ismeritek egymást és bíztok is egymásban. Mindenképp jobb ha összejöttök előtte. Pláne ha szeretitek egymást, anélkül nagyon rizikós
10/16 anonim válasza:
Előbb utóbb úgyis megtörténik. Ne siessétek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!