Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Legjobb baráttal elveszíteni...

Legjobb baráttal elveszíteni a szüzességünket?

Figyelt kérdés

szerintetek?

mindketten szüzek vagyunk

16/L, 17/F

2012. okt. 7. 21:00
1 2
 11/16 anonim válasza:
Nézd meg a Barátság extrákkalt és utána dönts :D
2012. okt. 8. 18:26
 12/16 A kérdező kommentje:
már láttam :D
2012. okt. 8. 18:36
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen. Voltam hasonló helyzetben. 1,5 évig egy csajjal, aki a legjobb barátnőm volt barátként viszonyultunk egymáshoz. Picit több volt, mert ha nem volt egyikünknek sem senki akkor egymással szexeltünk. Egy idő után orrba szájba naponta sokszor. 1,5 év elteltével rájöttem hogy nekem Ő sokkal több mint egy barát. Így egy hűvös tavaszi estén a Gellért hegyen, neki szegeztem a kérdést hogy szeretne-e Velem járni.. A válasz Igen volt, és azóta is együtt vagyunk. 1,5éven túl már 8 hónapja.
2012. okt. 9. 01:11
 14/16 ViaSayers válasza:
100%

13-as: ez tök jó =D

Szerintem gondoljátok át. Ha vonzódtok egymás iránt, akkor megéri elagyalni rajta, de ha nem, és csak azért akarjátok, hogy túlessetek rajta, akkor szerintem felejtős a dolog. Ha tényleg a legjobb barátod, nem éri meg emiatt tönkretenni a kapcsolatotokat.

Szerintem megérné várni vele, de ez az én véleményem. Aztán ha később úgy érzitek, úgyis megtörténik.

2012. okt. 11. 14:38
 15/16 Ramada válasza:
100%
Legjobb azzal akit ígazán szeretsz én nem tenném brahiból sem .Bár manapság nem ez a divat de a barátommal nem feküdnék le semmi esetre sem
2012. okt. 22. 15:50
 16/16 anonim ***** válasza:
47%
Hogy nekem sosem voltak ilyen "barátaim"?
2012. okt. 22. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!