Hogy jobb elveszíteni a szüzességet? Szerelemből vagy anélkül?
Figyelt kérdés
2011. márc. 5. 23:46
2/15 A kérdező kommentje:
És mi van ha én szerelmes vagyok, ő nem. Lefekszek vele, rá nemsokkal kidob. Nem fáj jobban, mintha ezt egy olyan sráccal játszom végig, akibe nem vagyok szerelmes, max csak szeretem??
2011. márc. 5. 23:49
3/15 anonim válasza:
Mit jelent nálad az, hogy nem vagy szerelmes csak szereted? Egy haver?
Mert ebben az esetben, az egész dolog tönkre tenné a kapcsolatotokat.
De igaza van az elsőnek, szerelemből jobb.
Az, hogy utána dobnak, sajna benne van a pakliban, de ha eleget vártok akkor meg tudsz bizonyosodni x idő alatt, hogy az illető csak szórakozik vagy komolyan is gondolja. Persze csak akkor feküdj le vele, ha biztos nem akar átvágni.
4/15 anonim válasza:
Azt javaslom hogy szerelemből, és nem csak ha te az vagy, hanem ha kölcsönös...annak add a szüzességedet aki érdemes rá! én így gondolom..18f
5/15 anonim válasza:
én szerintem anélkül fogom :( hogy aztán a szerelmemnél első osztályú legyek. senki se akar szerelmes lenni belém, csak barát...
6/15 anonim válasza:
Nem voltam szerelmes, de így sem volt azért annyira rossz élmény...
7/15 anonim válasza:
Szemből. Más pózok nagyobb gyakorlatot igényelnek. Meg bennsőségesebb is így.
8/15 anonim válasza:
én egy olyan sráccal feküdtem le akibe nagyon szerelmes voltam, de ő nem. együtt se voltunk... de nem bántam meg mert még most is emlékszem mennyire szerelmes voltam,
9/15 anonim válasza:
A szerelem csak zavar abban, hogy a szexre, az élvezetre koncentrálj.
10/15 anonim válasza:
Szerelemből a jobb.Ha csak te vagy szerelmes, ő nem, és megtörténik és kidob, az eredmény ugyan az, mintha nem szerelemből történne, mintha te sem szeretnéd.Csak talán egy kicsit rosszul fog esni, hogy dob, de az természetes, hogyha dob rosszul esik.Viszont ha ő szerelmes, te nem, ne használd ki, akkor csak a nyakadra fog járni.Az hülyeség, hogy nem szerelemből csak azért, hogy a szerelemből már a legjobb tudj lenni, mert ha szeret a szerelmed, nem bánja, hogy még szűz vagy, és vele lesz az 1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!