Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy jobb elveszíteni a...

Hogy jobb elveszíteni a szüzességet? Szerelemből vagy anélkül?

Figyelt kérdés
2011. márc. 5. 23:46
1 2
 11/15 anonim válasza:

Szerelemből. 2 éve járok együtt egy sráccal, az elején közöltem vele, hogy 18 éves korom előtt semmiképpen nem fekszem le vele, már csak 5 hónap van hátra a szülinapomig és ezalatt a 2 év alatt megtanultunk vágyni egymásra, mostmár mindketten nagyon várjuk.

L/17

2011. márc. 12. 19:24
 12/15 anonim válasza:
ha nem a szerelmeddel fekszel le akkor nem is vagy szerelmes csak inkább kiváncsi. Ha valakibe szerelmes vagy akkor nem, is gondolnál olyanra hogy mással próbáld ki
2011. márc. 13. 11:24
 13/15 anonim válasza:
Szerelemből sokkal jobb mint anélkül!Próbáltam szerelem nélkül is és nem írom azt,hogy nem vonzott a dolog,de az adott személlyel volt baj és nem volt hozzá gusztusom sem...
2011. márc. 14. 09:42
 14/15 anonim válasza:
Akarsz róla beszélni?
2011. márc. 16. 14:11
 15/15 anonim válasza:
Amíg szűz vagy, nem ismerheted a különbséget a szerelem és a megkívánás között sajnos, pedig szerintem akkor lenne a LEGJOBB, HA SEMMILYEN TARTÓS ÉRZELEM NEM FŰZŐDNE AZ ELSŐHÖZ, ugyanis elég ritka az az eset, amikor az első partnereddel sokáig együtt maradtok és akárki akármit mond hangosan, de legbelül igenis fontos az első szeretkezés.
2011. márc. 17. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!