Ti mit gondoltok 15 évesen gáz elveszíteni a szüzességet? Csak mert mindenhol az megy, hogy akkor már ribanc meg stb. De ha szerelemből teszi akkor is?
nem hallgatod meg az ellenérveket... CSINÁLD B+ ez jó válasz? MEGFELEL? Akkor ne fogadd meg!
1. Megkérdezed már rossz
2. Minden kis csitri, kis pocs azt hiszi 14-15 évesen, hogy de érett... némelyik érettebb, némelyik csak hiszi, de 17-18 évesen rájön, hogy mennyire gyerekes volt, és most már mennyivel jobb... de a 22 éves is így lehet ezzel, és 30 évesen csóválja a fejét, miket művelt, aztán 60 évesen meg azon, hogy 30 évesen... ez az élet rendje, de ekkora hibát szerintem ne véts. Korai, 17 évesen is bőven elég, bár szerintem még akkor sem kéne sokaknak, de akkor már több érvet lehet felhozni, valamint nem hosszúéletűek és mélyek az ilyen korban lévő kapcsolatok, kérdezz meg egy 26 éves lányt erről, és látni fogod mennyi a különbség... De van kivétel is, 100-ból 1... egy ilyen mindig van itt a GYÍKON is. És igen, ribanc akinek 18 alatt több mint 3 f@sz volt bármelyik nyílásában, ez a véleményem... nem tudom, elhinni, hogy komoly lenne az a dolog... és ismerek is ilyet, ilyen téren nem tartom sokra!!
F17
Minek kérded, ha az ellenérveket csípőből elutasítod?
Most téged az zavar, hogy mit gondolnak rólad mások? Miért, kiírod a hátadra?
Inkább azon gondolkodj el, hogy a későbbi nemi életedre milyen hatással lehet ez. Nem sok jót jósolok...
17 voltam, mikor lefeküdtem az első pasival. Hihetetlen "szerelem" volt. Sokáig azt gondoltam, hogy soha nem fogom bánni, hogy ő volt az első, mert jó volt, szép volt, utána is együtt maradtunk.
Most 29 vagyok, és azt mondom magamban, hogy édes istenem mekkora hülye voltam.
Várj még! Nagyon fiatal vagy, nem maradsz le semmiről! Ez nem verseny. Sok múlik az első együttléten. Ha szeret a pasi vár Rád, ha nem akkor had menjen, nem érdemel meg Téged!
Amúgy igaza van azoknak, akik azt írták, ha itt kérdezed meg, már régen rossz! Igen! Nem vagy biztos magadban! Ha biztosan tudnád, nem itt kérdezősködnél. Most csak megerősítést vársz, nem ugyanaz. Ha kész vagy rá, hidd el senkit, még a legjobb barátnődet sem fogod megkérdezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!