Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szüzesség. Ti mit gondoltok róla?

Szüzesség. Ti mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy ez ciki? Vagy pont fordítva? Esetleg van egy bizonyos életkor, amikortól már kínos a dolog? 15 éves lány vagyok, szűz. Csak érdekelne, hogy az ellenkező nemnél ez mennyire imponál.

Gondolom a fiúk többsége nem szereti, ha a lány fél vagy feszült és rendkívül óvatosan kell vele bánni. Mondjuk lehet, hogy nem így van, ezért kérdeztem.

Légyszi kulturáltan!^^

2012. okt. 4. 16:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem 17-18 alatt nem szabadna senkinek sem elveszíteni a szüzességet.Normális férfi és nő elfogadja aha a párja még szűz sőt örül neki,csak a butuska éretlen gyerekek tartják cikinek és akarják minél hamarabb elveszíteni.Szerintem 25 éves kor után már nem a legszerencsésebb dolog ha valaki szűz,de inkább azért,mert valószínűleg nem talált még rá alkalmas személyt.Szerintem tartogasd még nyugodtan 2-3-4 évig is,nem szabad elsietni,és nem szerencsés gyerekként belemenni.Érdemes megvárni a bizalmat az igazi szerelmet és a megfelelő érettséget és ez bizony 17-18-19 alatt igen csekély eséllyel van meg,főleg az érettség és az igazi szerelem része
2012. okt. 4. 19:09
 12/17 anonim válasza:
48%
Nálam ez egyenesen előnynek számít. Sokkal jobb az olyan lány amelyik több f*szt fogdos mint kilincset.
2012. okt. 4. 20:03
 13/17 anonim ***** válasza:
6#-os! 28 évesen is tetszene vagy csak fiatalabban szeretted a szűz lányokat? Úgy értve hogy a lány is korodbeli.
2012. okt. 4. 22:15
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Szüzesség egy állapot, nem betegség és nem mérce és nem korfüggő. Ezt kellene tudatosítani a gyerekben minden szülőnek, és akkor nem lennének ilyen és ehhez hasonló kérdések.

Aki az alapján ítéli meg a másikat hogy szűz vagy sem, az egy szánalmas féreg ember.

2012. okt. 5. 10:35
 15/17 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló és mindenki, akiben valaha isfelmerült, hogy én egy zebra vagyok, akin bárki átmehet, vagy, hogy a kérdésem mást is takar a leírtakon kívül, elmondom még egyszer:

Ezt a kérdést nem azért tettem fel, mert cikinek érzem, vagy bármiben is korlátol ez az "állapot", hanem azért mert kíváncsi voltam rá, hogy másoknak mi a véleménye erről. Ha a biológia könyvek igazat mondanak az ember egyik legalappvetőbb tulajdonsága a fokozott érdeklődés a környezete iránt. Én nem állíthatok meg minden embert az utcán, hogy "Hé, te mit gondolsz a szüzességről?", mert síkhülyének néznének és rövid időn belül új, puhára bélelt szobát kapnék. (Hurrá!)

Remélem nem tévedek, de ez az oldal azért van, hogy kérdezzünk.

Köszöntem.

2012. okt. 5. 21:03
 16/17 anonim ***** válasza:
Oké, nem lecseszés akart lenni, csak már a hátamon áll a szőr, hogy ezen az oldalon csak az meg hogy igen, gáz, és veszítsd el minél előbb. Mint ha egy nátháról vagy más betegségről van szó, ami ellen az ember beszed mindent, csak hogy minél előbb elmúljon.
2012. okt. 6. 15:31
 17/17 A kérdező kommentje:
Én pedig pont ellenkezőleg gondoltam. Részemről nagyon sokáig, sőt még most is (talán alaptalan) büszkeséggel tölt el, hogy nem adtam oda magamat az első fiúnak, aki rámnézett.
2012. okt. 6. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!