Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szüzesség. Ti mit gondoltok róla?

Szüzesség. Ti mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy ez ciki? Vagy pont fordítva? Esetleg van egy bizonyos életkor, amikortól már kínos a dolog? 15 éves lány vagyok, szűz. Csak érdekelne, hogy az ellenkező nemnél ez mennyire imponál.

Gondolom a fiúk többsége nem szereti, ha a lány fél vagy feszült és rendkívül óvatosan kell vele bánni. Mondjuk lehet, hogy nem így van, ezért kérdeztem.

Légyszi kulturáltan!^^

2012. okt. 4. 16:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
15%

Én 22 évesen már nem szeretnék szűz barátnőt. Egyáltalán nem kívánnám, hogy várjunk meg félek meg jajj mi lessz akkor ha... Ennek olyan alap dolognak kell lennie mint pl ha meglátom megölelem meg ilyenek. 15évesen még egyáltalán nem gáz. Veled a kor miatt alapból nem is kezdenék, de már volt olyan, hogy azért hagytam egy lány (1hetes ismerkedés után) mert 20évesen szűz volt és mondta hogy várni akar vele, és nem tudja hogy pontosan mennyi időt.. Voltak már pasijai ebből gondolom hogy szerintem nagyon sokat akart várni, én meg max 1 hónapig bírnám nélküle, és ha még orál sincs akkor lehet szakító ok nálam,ugyanis elvárnám hogy egy !felnőtt nő! kielégítsen. A kérdező nyílván még nem felnőtt, de én abban a korban is 3hónap után megkérdeztem hogy miért nem, a válasz az volt hogy az igazival szeretné.. Kis sértődés után vége lett a kapcsolatnak... Vagy közbe keresnék mást, és ha azzal összejönne akkor szakítanék. Megcsalni semmiképp. Nálam igazi szeretet / szerelem nem alakul ki szex nélkül így hát ha esetleg annyira prűd, hiába szeretem valamilyen szinten, könnyebben lenne vége így. De most végülis nem is a kérdésre válaszoltam mert más korosztályról írtam.. Illetve részben.. szóval nekem alap lenne a szex, olyan idősen is az volt. 1x 2x elfogadtam hogy még fiatal és ha szűz akk várjunk vele mert nem érzi késznek magát (de rájöttem hogy ez csak duma, mert nem szeret annyira). 15éves lány, 1hét utána vesztette el velem mert szerelmes volt és rákérdeztem, aztán ment a dolog.

22F

2012. okt. 4. 17:04
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem ciki.Egyáltalán.Mondjuk 25 felett már talán.

Van akinek imponál van akinek nem.Egy szűz lányhoz alapból máshogy kell állni szexualitás terén.Gyengéden,megértően.

Nem baj,ha félénk vagy feszült.Mert az gondoskodással,törődéssel szeretettel fel lehet oldani.

Az,hogy az első szexnél utána néz mind2 fél a dolgoknak.Ez alap dolog.De van aki durr bele módon csinálja.Az valóban nem jó.

19F

2012. okt. 4. 17:07
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Jah és 15 évesen nem kell ezen aggódnod :) Egy normális fiú teljesen pozitívan áll ehhez a dologhoz,és segít mindenben.Hogy neked is jó legyen
2012. okt. 4. 17:09
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a szüzesség, az egy biológiai állapot, konkrétan az, amikor "a pénisz behatol a vaginába". És kész. Nem több, nem kevesebb. Sem ciki, sem akármi más.

Persze, felmerül a kérdés, hogy azt is szüzességnek mondják, ha valakinek még nem volt semmiféle testi kapcsolata. Merthogy végülis, az orális szex, a petting is belefér a "szex" ernyő alá.

De ennek a helyzetet én nem nevezem úgy... az mindössze annyi, hogy még nem volt együtt közelebb, testileg senkivel. (A csókot és ruhás ölelést nem szoktam a "szüzesség elvesztéseként" felfogni, azért. XD)

Vagy... vajon az szűz-e akinek volt már teti kontaktusa mással, de azonos nemű párról beszélünk?

Szóval én ezt hagyni szoktam, nem fújom fel, őszintén szólva nem érdekel, hogy valaki szűz-e.

Nálam nem imponál, hogy szűz vagy-e, nem kötök hozzá semmit. És/de annak örülök, ha valaki megvárja, amíg lesz olyan párkapcsolata, amikor kölcsönösen szeretik és ismerik egymást, megbíznak egymásban, kommunikálnak és nem bombázza egyik sem "jaaaj, nem tudom, mit gondol!" kérdésekkel a gyakorit...

Nem azt mondom, hogy az a normális, hogy 18 éves koromban csókolóztam először, akkor volt kontaktom valakivel közelebbről, mert hát végülis eljöhet ez korábban is egy-két évvel, hanem hogy ameddig nincs meg a megfelelő fél, érzés vagy valami, addig nem kell feszengeni rajta, hogy most akkor "szűzvagyokmégmindig". Nem verseny ez, pedig sokan annak gondolják vagyis úgy viselkednek, mintha valami fóliával becsomagolták volna, mintha fojtogatnák őket és gyorsan megpróbálnak kitörni belőle. Minek?

Ja és az a helyzet, hogy nem szeretés vagy nem szeretés kérdése, hogy hogy érzi magát a lány... Mert se a fiúk nem tudják, se a lányok nem tudják, mi a jó nekik, saját maguknak(!) - és ide dobálják gyakorikérdések-re az eszement kérdéseiket. (Pl. undorító-e, visszatetsző-e a barna szem?) Pff. Tisztelet a kivételnek.

2012. okt. 4. 17:10
 5/17 anonim válasza:
68%
Nekem kimondottan tetszik hogy én lennék az első neki... és baj ha óvatoskodni kell vele, hiszen a szeretkezés is a gyengédségről szól (szerintem)
2012. okt. 4. 17:15
 6/17 anonim ***** válasza:
68%
Nekem is tetszene. 28f
2012. okt. 4. 17:20
 7/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszolóknak. Mindnek.

Mielőtt még bárkinek eszébe jutna: Nem azért kérdeztem, mert feltett szándékomban áll 16 előtt elveszíteni, csak kíváncsiság. Anyukámmal mindent megbeszélünk. Tényleg mindent! Bármit kérdezek egyenes választ kapok, mert nem az a konzervatív fajta. (Jó, azért nem csinálta fűvel, fával, ez tény.=D) De gondolom akkor még más volt az "elfogadott", ezért ez a válaszát is befolyásolná.

Semmi kedvem nincsen egy állattal elveszíteni, komoly érzelmek nélkül. (Heheh, a kis taknyos még ki se bújt a tojásból, máris az érzelmekről próbál képet alkotni. Hogyne.)

Na mindegy. Megtudtam amit akartam.

2012. okt. 4. 17:22
 8/17 anonim ***** válasza:
51%

Hát lássuk.

Szerintem nem ciki egy 25 éves korig legalább fiú és lány részról egyaránt, de aztán már azért fura.

15 évesen neked még nem ciki szerintem ha normális lány vagy akkor még legalább 17-19 éves korodig hagyni is fogod.

Én a szűz lányokat viszonylag jobban szeretem mert aki ugyebár már mindenkinek megvolt azzal nemszivesen csinálnám, persze azért ha volt már szexuális kapcsolata az nem baj.Szerintem ha várni akar egy lány hogy tényleg szereti a barátja vagy hogy ő szereti a barátját az egy fél év várás nembaj, legalább az is megmutatkozik hogy mennyire kitartó a fiú és ha csak a szexet akarja tőled akkor inkább békén hagy.Persze szex nélkül egy kapcsolat sem kapcsolat, tehát előbb utóbb azt is csinálni kell.

Mondjuk én alapvetően gyengéden bánnék egy nővel nem a durr bele módszer.

Külömben hogy ki szerint ciki az lényegtelen, mondjuk aki szerint hamar felkell csináltatnia magát abból nem is lesz jó ember.

17/F

2012. okt. 4. 17:24
 9/17 anonim ***** válasza:

nagyon jól állsz a témához kérdező :)

Látszik,hogy egy kicsit komolyabb vagy az átlagnál.Dicséretes.Csak így tovább :)

2. voltam

2012. okt. 4. 17:26
 10/17 anonim ***** válasza:
Az lehet a legjobb, mikor mindketten szüzek, így egymásét veszik el egyszerre.
2012. okt. 4. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!