Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Úgy érzem nem készültem fel....

Úgy érzem nem készültem fel. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

A testvéremmel és a párja 2barátjával el mentem bulizni.Nem sokat ittam és mire haza értem ki is józanodtam.Az egyik barátja a nővérem párjának nálunk aludt és velem mivel máshol nem fért el.Le feküdtünk amit én kevésbé élveztem.Nem tudtam el engedni magam és nem is gondoltam volna aznap hogy ez fog velem történni.Először próbáltam le állítani de akkor még valahol mélyen nem bántam hogy fojtatja.Nem is tudom hogy meg tenném-e újra..Csak azt tudom hogy amikor a szexre került a sor csak be csuktam a szemem és próbáltam élvezni nem nagy sikerrel.. Azóta ezen jár az agyam és megöl az ideg ezektől a gondolatoktól..

16/L

2012. szept. 16. 19:04
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Hát ez egy kicsit elsietted! Érzelmi töltet nélkül szart sem ér az egész, azért nem éreztél semmit, mert nem volt mit érezni! Legközelebb olyannal szexelj, akit kívánsz, ne olyannal, aki éppen ott van és csak úgy megdug, mert te vagy a szállásadója + miért ne?Azért remélem védekeztetek?
2012. szept. 16. 19:09
 2/9 A kérdező kommentje:
Olyannal sosem feküdtem volna le akit nem ismerek.Nagy butaság volt..És természetesen védekeztünk.
2012. szept. 16. 19:13
 3/9 anonim válasza:
50%
Ha a szerelmeddel csináltad volna akkor sem élvezted volna nagyon elsőre! Ez egy folyamat, hogy kitapasztald mi a jó neked az ágyban és ahhoz is idő kell, hogy megtanuld magad elengedni közben. Én sem szerelemből vesztettem el a szüzességemet de nem bántam meg soha, pedig annak már 12 éve.
2012. szept. 16. 19:17
 4/9 anonim ***** válasza:
50%
3-mas, nem mondta hogy első volt! (bár szerintem is az volt) Nyilatkozz kérdező!
2012. szept. 16. 19:40
 5/9 anonim ***** válasza:
49%

"Olyannal sosem feküdtem volna le akit nem ismerek" --> Pffff, hát gratulálok 16 évesen...

Amúgy meg: Minek kell fűvel-fával össze feküdni?! nem gondolod magad kicsit ribinek?!

23/F

2012. szept. 16. 20:08
 6/9 anonim válasza:
100%
szüzesség témakör...
2012. szept. 16. 20:16
 7/9 Popi85 válasza:
Szerintem csak a fájdalomtol félsz de a jopartner ha utána olvas akko ezt elfeledtetiveled és nagyon jo lessz az elsö! Ha az nem minimum a 2. felejthetetlen lessz és te várod majd jobban!
2012. szept. 16. 21:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Több eszed is lehetett volna 16 évesen lefeküdni valakivel akit igazán nem is ismersz és még nem is vagytok együtt,elég gáz,mennyi buta csitri van
2012. szept. 17. 15:08
 9/9 Laylah ***** válasza:

Ajánlom:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__3449..

Egyébként nem tudom, itt mi a kérdés. Ha azt akarod olvasni tőlünk, hogy de, igenis jól tetted, nos, az nem fog menni, mert nem úgy van. És ezt te is jól tudod. Barátkozz meg a gondolattal, fogadd el, hogy hibáztál, amit már nem tudsz helyrehozni. Sajnálom, de ez van. Idővel kevésbé lesz ennek ennyire nagy jelentősége :)

2012. szept. 19. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!