Le szeretnék feküdni a barátommal, de attól tartok, hogyha hamar megtörténik nem fogja érezni, hogy küzdenie, bizonyítania kellett nekem! Ti mit gondoltok róla?
Két hónapja vagyunk együtt,mindketten 17 évesek vagyunk! Én egyszer le szerettem volna már feküdni vele,de picit be voltunk mindketten csiccsentve,így visszautasított,hogy nehogy valami bajom történjen! Akkor picit mérges lettem,és elszomorodtam,de másnap tiszta tudattal rájöttem,hogy igaza volt! Azóta nem próbálkozott,nem is nagyon került szóba. Én nagyon le szeretnék már feküdni vele,viszont félek,hogyha még most az elején megtörténik úgy fogja érezni,hogy könnyű préda vagyok,akire nem kellett várni! Nálatok ez hogy történt?
Inkább várok még ha ezen múlik...csak sokáig húzni sem szeretném mááár! :)
Látszik,hogy forr a véred..
Add meg magad.
Az, hogy vigyázni akart rád szerintem értékelendő. Vannak olyan fiúk is, akik nem akarják elsietni a dolgokat.
Az is gond lehet, hogy mindig isztok. Értem én, hogy nem vagytok részegek, meg ilyesmi, de akkor is. Lehet, hogy ő nem így szeretné. A legegyszerűbb az lenne. ha megbeszélnéd vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!