24 éves éves fiú vagyok, és szűz. Ugye nem lesz belőlem baltás gyilkos?
Szerintem ez nem egészséges. Másnak 24 évesen menyasszonya, felesége, gyereke van, aki ekkorra még nem csókolózott, az keressen segítséget.
Olvasd el:
nézz utána youtube-on is, keresés a szóra: "incel"
Van megoldás!
Egy ismerősöm is 25 évesen kezdett el első nőjével, mondjuk ő 168 cm és 100 kg feletti és nem diplomás. És nekem is nagyon későn jött csak össze annak ellenére (vagy éppen azért) mert sokáig az osztály egyik legjobb tanulója voltam. (175/68, csak csúnya)
Rem. segítettem.
"Szerintem ez nem egészséges. Másnak 24 évesen menyasszonya, felesége, gyereke van, aki ekkorra még nem csókolózott, az keressen segítséget."
És akkor mi van? Ezt nagyon utálom a GyK-ban, hogy sokan azzal példálóznak, hogy másnak ennyi évesen mije van. Az ő, a kérdező pedig egy másik ember.
A másik dolog viszont az, hogy tényleg nem egészséges, de most mit lehet csinálni? Én vagyok az, aki szintén 24 évesen jött össze az első barátnőjével és én is akkor csókolóztam először. Az ok gyakran nem az illetőben van, hanem a mai embertelen világban.
Mintha az annyira egészséges lenne, hogy valaki 24 éves korában házasodik...
Saját példámból kiindulva csak gratulálni tudok mindazoknak, akik ennyire korán kötelezik el magukat!
Ha jól emlékszem ez talán bánthat egyeseket, de kissé szánalommal tekintek a hasonló szeretet hiányos emberekre. Tudjátok ha nincsenek barátaitok, szerelmetek, gyerekkorotok, sosem dicsérnek meg, sokszor megaláznak, kinevetnek, akkor alkalmazkodtok, golyóállók lesztek. Én nem tudok szeretni, szívtelen, hideg, csendes, hangulat pusztító vagyok. Az összes ilyen előnyömhöz megkellett válnom a szîvemtől, az életemtől, a családomtól. Nincs egy barátom sem, még nem voltam szerelmes, és semmi hasonló emberi dolog nem is hiányzik már nagyon régóta. Ahoz hogy ilyen ellenálló legyek meg kellett halnom, még ha nem is szabad akaratból tettem, hanem az élet kívánta. Nem sértegetés volt a célom, csak meg osztottam a történetemet
978/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!