24 éves éves fiú vagyok, és szűz. Ugye nem lesz belőlem baltás gyilkos?
Figyelt kérdés
Csak ha már nem dughatok, akkor nem is akarok keféletlenség miatt senkit sem lefejezni.2012. okt. 4. 12:07
1/19 anonim válasza:
hát ez aranyos :) neked kell érezni, hogy mennyire visel meg a dolog de azért kétlem, hogy ettől baltás gyilkossá válnál :)
2/19 anonim válasza:
ha ilyen gondolataid vannak akkor asszem értem miért nincs barátnőd :D amúgy meg nekem is vannak nálad 2-3 évvel idősebb fiú ismerőseim akik szintén szüzek.
3/19 A kérdező kommentje:
Elvagyok kenődve, hogy itt tartok ennyi idősen, ennyi az egész. :(
Ez a "baltás" dolog meg, csak, úgy jött. Ilyen gondolatok? Ugyan már...XD
2012. okt. 4. 12:13
4/19 anonim válasza:
ne elkenődve legyél hanem tegyél érte, hogy legyen barátnőd...
6/19 anonim válasza:
Sok baltás gyilkos, meg ámokfutó ilyen okok miatt gyilkolt, tehát van esélye. Én sem dugtam már 2 éve, mert balf@sz vagyok (nincs önbizalmam), pedig jópár csajnak bejövök. Aki eddig megvolt, az is úgy szedett fel :D
7/19 anonim válasza:
Máris jövök hozzád angyalooom... Apu
8/19 anonim válasza:
Én 23 leszek mindjárt, de még se barátnő, csak két smárolás részegen, az sem épp álomnőkkel. Szóval minden okunk megvan a pánikra. Én már prostin gondolkodom.
10/19 anonim válasza:
Túl sokat nézted Safarovot a TV-ben? Azért ezzel vigyázz, mert nem mindenki kap elnöki kegyelmet! :)
A viccet félretéve ez még nem ok arra, hogy az legyél. Én is 24 évesen találkoztam az első barátnőmmel. Ő 17 éves volt és szintén szűz. A GYK törzsközönsége szerint az ilyen kapcsolat nem működhet, szerintem meg igen, mert másfél évig voltunk együtt. Szerintem ilyen esetben te is jobban járnál egy fiatalabb lánnyal, mint egy veled egykörúval, aki már túl van több palin és hülye elvárásai vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!