Nem vagyok szűz de mégis vérzek szexnél. Miért? Nemértem bővebben lent.
Figyelt kérdés
Már lassan 1 hónapja veszítettem el és akkor nem véreztem de most már 2.alkalommal vérzek szex közben.. legelösször nemvolt csak pár csepp vér most pedig mindha meg lenne a menszeszem de nemértem miért.. elösször azthittem megjött de azóta eltelt 6óra és most pedig semmi... nemértem.. szerintetek mi lehet?2012. okt. 3. 19:50
1/5 anonim válasza:
lehetséges, hogy esetleg mostanában kéne megjönnie??
2/5 A kérdező kommentje:
igen most a napokban de azért nemértem mert mikor lefeküdtünk akkor volt vérzésem most pedig nincs..
2012. okt. 3. 19:58
4/5 A kérdező kommentje:
nőgyógyász.. nőgyógyász.. miért ezt írjátok minden kérdéshez? ha nőgyógyászhoz akarnék menni akkor nem itt tennék fel kérdéseket.. :o
2012. okt. 3. 20:28
5/5 anonim válasza:
lehetséges, hogy már kicsit nyitottabb a méhszájad, mert nemsokára meg kell jönnie. lehet, hogy ahogy "lökdöste" egy kicsit véreztél és majd csak később jön meg rendesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!