Az ciki hogy aztmondtam a csajnak hogy nem vagyok szűz, de mégis az vagyok és ő is az?
Hát figy. Ezzel csak a saját helyzetedet nehezítetted meg, mert azért egy tapasztalt sráctól valamiféle teljesítményt is joga van elvárni, míg a szüzekkel szemben kb annyi a kritérium, hogy ne élvezzen el addig, míg leveszi róla az alsógatyát.
Ha meg hosszabb távon együtt maradtok, akkor idővel csak előkerül majd az, hogy kivel vesztetted el, meg egyebek...
ha azt mondod az vagy akkor már semmi esélyed (már ha 18 elmúltál).
Jól tetted és úgy mondom ezt hogy tisztában vagyok a vonzás törvényeivel.
a csajoknak ne higgy a topicban!
f18
Szerintem rosszul tetted, még nem késő, mondd el neki, biztosan meg fogja érteni. Mondd el neki szépen, hogy nem akartad becsapni, csak szégyelted, de szeretnéd, ha tudná az igazat. Hidd el, jól fog rá reagálni, örülni fog, hogy elmondtad. Gondolj bele, hogy ha eljuttok odáig, úgyis rá fog jönni és az nagyon ciki lesz. Ő is szűz, még örülni is fog, hogy együtt veszíthetitek el.
Összegezve nem az a ciki, hogy szűz vagy, hanem az, szégylled és ezért hazudtál. Még helyre hozhatod!
Amúgy hány éves vagy?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!