Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 18 éves vagyok és szűz?

18 éves vagyok és szűz?

Figyelt kérdés

18 éves fiú vagyok és még szűz. Ez nm baj? Mert néha úgy érzem hogy igen, sőt el is akarnám veszíteni a szüzességemet, de nem találtam meg hozzá a megfelelő lányt. Elsősorban szeretetre vágyom, hogy együtt szeressük egymást, de közben zavar ez a szüzesség dolog is. Szerinted mi lenne a megoldás?:) (ha ugyan ilyen helyzetbe vagy írhatsz levelet is )

Normális válaszokat várok!

Köszönöm előre is a válaszokat.

18/F

2012. okt. 3. 23:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
én is szűz vagyok csak lány és 20 éves, néha zavar, néha nem.. mert alkalom lett volna már rá, csak az ember nem volt az igazi
2012. okt. 3. 23:05
 2/13 anonim válasza:
ez szerintem nagyon normális!!És becsületre méltó vagy hogy nem összevissza szexelsz mindenkivel, nem az utolsó lánnyal veszíted el a szüzességed..., hanem olyannal szeretnéd aki szeret téged és ez fordítva is működjön!!szóval nem gáz!!
2012. okt. 3. 23:05
 3/13 Gyakori Ferenc ***** válasza:
76%
#2-vel egyet értek. Ne zavarjon a szüzesség. Mindenki zavar, engem is zavart, de rájöttem hogy semmi nincs benne... Előbb egy normális párkapcsolatot keress, amiben mint említetted szeretet is van, utána meg majd csak jön a többi.
2012. okt. 3. 23:13
 4/13 A kérdező kommentje:
Igen én nem az a fajta típusú vagyok mint a többiek általában hogy első és mehet is egyből! és ez szerintem nem is helyes!... Én az igazira várnék és egymást szeressük csak nem jött még el az idő...
2012. okt. 3. 23:14
 5/13 anonim ***** válasza:

én is így vagyok, régen kb 13-14 (lehet kicsit később vagy előbb) éves koromban, ment a Mónika show és ott volt egy srác, aki 20 évesen még szűz volt, anyám azt mondta, hogy ez azért ciki, én meg magamban mondom, én csak nem járok így, az a helyzet hogy már elmúltam 21..

igaz én még mindig hiszek benne, hogy inkább szerelemből történjen meg, csak sajnos magasra állították a gyárban a mércét, nekem meg nincs hozzá kulcsom...:), pedig én örülnék legjobban neki, ha nem csak az ilyen lányokat szeretném, mert am lenne lehetőségem, és be is látom ezt

2012. okt. 3. 23:21
 6/13 A kérdező kommentje:
na akkor örülök, hogy ti is egyetértetek velem :)
2012. okt. 3. 23:32
 7/13 anonim ***** válasza:
90%
ha rám hallgatsz akkor a legjobb barátnőddel veszítsd el! azt mondják hogy az első élmény a legjobb barát/barátnővel a legjobb! én is az egyik volt osztálytársammal veszítettem el! csak én 16 vagyok...
2012. okt. 3. 23:47
 8/13 anonim válasza:
Én 16 évesen vesztettem el, de előtte már 2-3 évvel túl lettem volna rajta, annyira kívántam, pedig azt se tudtam, hogy milyen. Ráérsz még, én is az akkori szerelmemmel vesztettem el. 19/f
2012. okt. 4. 00:03
 9/13 anonim ***** válasza:
89%

én 23f vagyok és szűz. És ???

Néha elég szánalmasnak érzem, de ez van. Több időm jut a munkámra XD

Amúgy csak azt birom, hogy minden itteni szűznek már " lett volna alkalma ", bazze mekkora önámítás......:-)

2012. okt. 4. 16:02
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem önámítás, tudván hogy nem nyitok olyanok felém akik látványosan közelednek, csak mert nem felelnek meg tökéletesen a hibás igényeimnek
2012. okt. 4. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!